my Friends

click2 laaaa

Wednesday, October 20, 2010

attire..

salam. idea post ni dah de semalam, tapi tersangat la malas nak bukak lappy, pastu nak melayan connection bband celcom yg sgt lembab di kawasan kediamanku. this happens bile he called last night. he kene keje kat site semalam, kat one of the mall yg x popular sgt kt cni la. pastu kan, rupa-rupanya kat ctu de bridal shop. skang ni memang agak alert ngn bridal2 shop ni ya.hehehe. he said that gowns kat ctu agak lawa la tapi x seswai for people who wears hijab. i dunno how those gowns cantik giler ke x kan tapi aku memang da aim one dress at bridal yg aku g nih. kaler merah itam. lawa weyh! hehehe yg macam kat bawah ni pon lawa blogger-emoticon.blogspot.com


x ingat da link die. ha, de kat gmbr tu..DinaHalim..lawa2 gak la baju die.hehehe

p/s: feels funny plus happy when he also starts tu usha2 bridal shop.hehehehe blogger-emoticon.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers