my Friends

click2 laaaa

Thursday, October 28, 2010

his ring

salam semua. lawak tak title kat atas tu? sebab entry my ring pon blom kuar, dah kuar entry his ring dulu? hehe. x kesah la kan, blog aku, sukati aku la. aku tengah confuse nih. lelaki muslim memnag leh pakai suasa jer ke? sebab aku x suke suasa yg agak brownish. aku x jumpa lagi suasa yg kaler ala2 silver. semalam teman kawan aku yg bakal berkahwin nov nih. ktorg masuk goldheart. die de platinum n platim. platim ni platinum plus silver sterling. correct me if i'm wrong ya. tapi, memang mata aku agak berkenan la. nampak lawa jer. xtau la kalo pakai lama2, dia akan jadi yellowish ker x..design die pon ok. cume yg x best nyer, design die yg aku suke, dah out of stok. kene tunggu stok baru plus kalo nak resize amek masa berminggu sebab craftsman dorg kat singapore..huhuhu. xpe,nanti aku bwk die g tgk. kot2 die berkenan. kalo x, silver jer leh x? tapi silver kedai yg berjenama la, not cheapo kt stall yg rm20 tu. platim ni de jual pair tau, tapi aku rs utk laki, lawa la. kalo utk aku, sbb mata aku dah suke satu design kt poh kong tu, so mcm tertutup cket ati nk tgk yg lain.hahahaha. nape aku asek ckp psl ring jer? sbb out of everything yg bakal berlaku, yg ada ngn ktorg utk kenangan cuma lah gambar, baju yg ditempah dan jugak cincin. barang hantaran pon tak sume yg jenis kekal lama. so, bagi aku value cincin tu lebih la. n baju tunang yg dah ditempah. n baju nikah yg bakal ditempah. berangan mode! blogger-emoticon.blogspot.comhahahaha

6 comments:

  1. aku beli cincin utk calon suami ku (cewah sebut calon suami haha) cincin paladium (eh betul ke eja?)

    tiada campuran emas.

    suasa tak silap ade emas.. better ko check dulu..

    ReplyDelete
  2. mun-e: calon suami? dah bakal kowt.hahaha!! palladium eh? aku rs pernah terbaca. ktne de jual eh? pe range price die? suasa memang de emas dan silver tp campuran die cket. kalo lebur cincin tu, emas tu ilang sbb percentage die cket sgt..neway, aku x gemar suasa cos of its color.hehe :p

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. hye Veesakura...
    Talking about suasa ring in silver color.. Aritue I terbaca in 1 of the blogs said there's a silver color suasa ring in kedai emas seri pinang..but unfortunately i don't remember which blog i when to.. mane tau u bolela pergi survey kat sane..

    ReplyDelete
  5. R-Yuzsha: really? lagi byk choices, lg bgus. nk kene visit seri pinang la pasni. hehe. thx fer the info ya

    ReplyDelete
  6. no prob dear.. sharing is caring..

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers