my Friends

click2 laaaa

Tuesday, October 26, 2010

foursquare

salam..korang tau tak apa itu foursquare? kalo xtau, sila google sendiri yer. aku malas nak bercerita dengan lebih lanjut. kalo malas, nape aku tetibe cakap apsal foursquare? slalu nampak status someone macam nih " ..... just checked-in @ Seri Angkasa Revolving Restaurant, KL Tower (Kuala Lumpur, Malaysia)" .itu cume contoh sahaja ye. foursquare ni akan bagitau kawan2 kat mana location si polan itu berada. nape aku x suke? sebab bile ade application macam ni, maka that someone tidak perlu bersusah payah nak info kat ko location die katne. tak berhubung dua tiga hari pon x pe, asalkan ko refer kt foursquare, ko da tau dorang kat mn. x ke geram tu? dengan masa komunikasi yang makin limited disebabkan kesibukan masing2, muncul plak app yg ntah ape2 nih. agak marah, okeh!huhuhuhu. nampak sangat aku angin x bertempat.
blogger-emoticon.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers