my Friends

click2 laaaa

Friday, January 7, 2011

album tunang part 1

salam semua.. aku dah dapat album pertunangan aku. dibuat dalam bentuk majalah, saiz setengah A4. disertakan bersama satu dvd dan photo frame besar saiz die aku x igt.. 8r kowt.. ok, apa yang aku nak review dulu yer? sebagai hint yang pertama, aku telah membeli nasi lemak dan hotdog untuk dinner malam ni disebabkan aku rasa nak makan banyak. selalunya aku makan banyak sebab …1st of all, photo frame. ok la, photo frame tu just nice, takde benda nak komen. gambar yang di print 8r tu, not my fave pic tapi not bad la.

yang kedua, album aku aka magazine pertunangan ku. aku eja semula muka depannya. album perkahwinan. p.e.r.k.a.h.w.i.n.a.n!! aku tak salah eja tau. memang die tulis camtu. sumpah, muka aku dah berubah masa tu. nasib baik aku dalam kete, sorang2. huhu. pastu gambar2 dalam die.. tak terkata la. aku rasa lebey kurang jer dengan yang snap pakai camera kompak. diulangi, lebey kurang jer yer. huhuhu :’( sedih sangat.. de shot2 yang aku rasa tak patut ada dalam album tapi diletakkan jugak. ni mesti kes tak banyak gambar nih, maka terpaksa la letak jugak kan. tu la, orang suh amek gambar boleh plak tido masa aku tengah bersiap. bengang jer. kate fulltime photographer, tapi hasilnya? hm.. aku akan review gambar2 yang aku tak suke dalam album tu. tunggu part 2 ya. yang paling aku bengang, shot cincin aku, sangat tak lawa. tak menonjolkan langsung kecantikan cincin tu. memang menyumpah2 la dalam ati ni. dvd yang aku dapat plak, tak leh bukak. aku mintk kawan aku bukak guna laptop die, pon tak boleh jugak. sok, aku nak pergi try bukak kat opis. kalo tak boleh jugak, memang speechless gler. gayanyer macam ala kadar jer. disebabkan dapat pengalaman macam ni, mr tunang cakap kawen nanti invest lebey cket utk OP. sedey la.. sedey!!! huhuhuhu

4 comments:

  1. sabar la...nnt kita cari yg OP yg elok2 k..anna rina ke manggis ke mango ke? apple? blackberry?

    ReplyDelete
  2. hmm.. for me, memang patut invest lebih utk OP.tapi takpe la...ini cuma engagement je kan... so next time u kena survey baaannnnyaaakkk2... OP.sekarang memang ramai OP tapi kena carik OP yang 'rajin'..baru dapat capture banyak moment!
    sabar k...

    ReplyDelete
  3. anonymous: put acai in list also.. anna rina?? manggis? nak2! huhuhu
    syima: ya, it's my fault. i was panick at that time, i trus book him. then, only i found out bout other better OP. but hope he's not too bad since he's a fulltime photog. rupanya i salah.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. masa tu dia tengah angin kus-kus kot..hehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers