my Friends

click2 laaaa

Wednesday, January 5, 2011

yeay!!

salam sayang semua. tadi i dapat call from my OP, cakap album i DAH SIAPP!! he’s on the way datang kl, so maybe i boleh g amek by hand jer ngan die. if tak sempat jumpa, he have to post jugak la kan. alhamdulillah.. bersyukur sebab tak payah tunggu lama sangat. tapi memang he didnt letak my pic kat album fesbuk die. so, i ada banyak dua hipotesis here.. maybe he’s too busy sampai tak sempat nak upload.. or maybe..maybe.. maybe i’m not that attractive to be in his personal album. maybe my pic is not so nice, not his creation yang paling best kowt.. neway, x kesah la, janji i dapat my album n all the pics. pic tu yg penting. i dun mind sgt psl editing, because kalau ada raw pic, editing anytime pon bley upah orang buat.. let’s pray that my album satisfy me..hopefully..because i choose the simplest package after all.

4 comments:

  1. nak tengok gambar2 tu?upload la kat sini...hehe

    dia ada website tak? bleh tengok hasil kerja dia...

    ReplyDelete
  2. hasni,die de web n facebook. tapi fb lagi update la..nanti dpt jer cd tu, i'll upload here ek. web die www.pengantin.biz.. dah book, tibe2 terjumpa yang lagi berkenan di hati. tapi sbeba dah booking, takmo la backout kan. so, redha jer la sbb tgk gmbr2 die makin ada improvement..

    ReplyDelete
  3. huh...
    my e-day album belum siap apa2 lagi.mekak2 mintak CD pun tak bagi...huh....
    itu lah abang ipar my OP..dia buat customer dia punye album dulu...ape boleh buat...benda free.pasrah!

    ReplyDelete
  4. syima: ye ker? cedeynyer.. i tot mine lambat, tapi rupenyer ada lagi lambat? huhuhu.. sabar yer, banyak2 kan la bersabar. nak wat camna.. nk bising2 pon, abg ipar sndri, ye x?

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers