my Friends

click2 laaaa

Monday, January 24, 2011

design pelamin

salam sayang semua. arini sayer cuci mater lagi jalan2 tengok pelamin yang indah2. biase la, kalau yang indah2, selalunya harganya pon indah kan? tapi takpe, cuci mata jer. saya nak pelamin saya nanti di sudut penjuru. contohnya macam ini..

sudut2

pelamin yang diatas ni memang simple jer sebab dibuat di dalam kawasan masjid, kalau tak silap sayer. pihak masjid tak bagi letak pentas bagai, so buat simple2 jer. tapi, main point nyer, die buat di penjuru. rumah sayer tak besar so sayer rasa ini akan menyelesaikan masalah ruang sempit sebab parents sayer insist takmo pelamin kat luar umah..

sudut1

pelamin kat atas ni sayer suker sangat!! sayer rasa pemilik blog ni snap dari pameran pengantin nih. gojez kan? simple but sweet. saya nk design ala2 macam ni, boleh x? with price yang tak kebabom la sebab sayer kan b2b yang bajetnyer ciput. hihihi

 lawanyer pelamin kat atas ni!!! design die meletopss tau! tapi, tinggal angan2 jer la kowt.hukhukhuk..

6 comments:

  1. Cantiklah 2nd pelamin tu..suka. Sape yang buat ek?

    ReplyDelete
  2. pelamin no3 tu macam tak sesuai untuk yang tinggi sebab nanti lutut macam ternaik...

    ReplyDelete
  3. rilla: tu la, x sure plak. jumpa kt blog orang lain. de watermark kat ctu. nk g blog tu smula la, nk tanya jugak sape buat 2nd pelamin tu sbb vee pon soooka sangat! hehehe

    syima: aah ek.. memang chair die design camtu kowt. tapi, pelamin ni sgt comel. cume pengantin x selesa nak duduk lama2 la.hihihi

    ReplyDelete
  4. eh..kte tuan rumah empunya gambar no 2 tuu..sori sgt dear..taw tak waktu kitorg pegi tu pagi2 tak berapa nak buta..pastu mmg syok sgt ahh kat plamin tu..nk tny abg yg dlm gamba tu brp..pastu dia kata tak taw..sbb die bhagian photographer..kira macam de combine pakage dgn yg plamin tuu..tapi yg taw pasal plamin tak sampai2.. pamphlet ape tade..tak sampai lg...;( tp nnt try tny kat kwn kot2 dia ada cntct number abg yg photographer tuh k..i will try my best!;)

    ReplyDelete
  5. ai amirah!! sowie ek, kiter lupe nk link ke blog awak. tapi kiter x buang watermark gmbr tu, menandakan bukan kiter punya. hihi. alorr, awk pon xtau jugak ea? ok2, kalau dapatnum fon nyer, roger2 us ek. lawa gler kowt pelamin die. hihi

    ReplyDelete
  6. rinssuzana nye pelamin mmg cntik gile.u nk tgk lg blh google arma couture ke dear..pn cantik gk.kerjakahwin.blogspot pn cntik gk dear...hrge pn menawan bile pelamin cntik..hehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers