my Friends

click2 laaaa

Wednesday, January 12, 2011

Pengapit~

salam sayang semua. semalam called my mum. biase la, dah tinggal jauh, maka berdiskusi melalui telefon jer la.  nak ber facebook, my mum tak reti. so, she asked about my pengapit. hm, i was thinking about it too. sape nak jadi pengapit i nih? and nak tanya korang, bersesuaian tak kalau pengapit perempuan lebih dari sorang? camner nih? konpius la den…

 

gambar ini cuma hiasan semata2.. tapi kan, kalo de ramai pengapit, boleh ambil gambar cenggini..

tolong sayer… sayer konpius lagik nih..

sumber gambar2 ini adalah dari encik google yer..

9 comments:

  1. pengapit sorang, 'budak bunga' leh ramai.. boleh booking budak boria.. haha

    ReplyDelete
  2. hahaha!! hampeh tau. ok gak an amek budak boria. sume meletopp gtew! xyah bli baju utk dorg, dah de costume da. hikhikhik

    ReplyDelete
  3. sape nk jd pengapit su plak ni? huhuhu

    ReplyDelete
  4. ano: hikhikhik..konpius jugak ea?

    ReplyDelete
  5. sape nk jd pengapit sy plak ni? huhuhu

    **yg atas tu typo! haha

    ReplyDelete
  6. ko suruh ar didi jadi pengapit..hu3....

    ReplyDelete
  7. din: aku da jupe pengapit sblh aku. sblh lelaki jer, x jumpa lagi. didi cbuk ar.. if x, dah lama aku book.hihihi

    ReplyDelete
  8. hee...

    aku jadi pengapit keri aritu...

    ok je, cuma bila penganti lelaki tu berpeluh, dia kena lap sendiri la... :)

    ReplyDelete
  9. hasni : tu ar. cm best jer dua2 pompuan. boley aku gosip lebih2. hahahaha!!

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers