my Friends

click2 laaaa

Saturday, August 21, 2010

jalan2

arini me went out with him. as usual, tempat biase la. then bler sampai trus g book tiket wayang. ada orang tu berbelah bahagi nak tengok airbender ker nak tengok the expendables. last2, the expendables la yang jadi pilihan.hehehe. pastu jalan2. we spen like 1hour++ kat borders.haih.. memang bler dok dalam borders tu, x sedar masa berlalu dengan pantas. hihihi..
then after abes tengok movie, we headed to midvalley. konon2 nak g wat reservation kat sushi king la. mana tau, rupenyer die x amek reservation. alasannyer, nanti customer lain tgk de tempat kosong tapi x bagi dorg masuk. tu la alasan paling bodoh yang pernah aku dengar. to sushi king midvalley, u guyr r sooo stupid and very insensitiv. xkan la you expect people yang nak berbuka puasa just walk in? if xde place, kne tgu plak kan? stupid! last2 we try our luck at pasta zanmai. bagus gler service die. siap bley pilih nak dok seat sofa ke seat biase. then dah wat reservation, sambung la jalan2. singgah kat goldheart, sebab die tampal SALE besar2an kat kedai dia tuh. tapi x msuk pon. just tgk dr luar jer. em, ok gak la design die.then we went to mph because aku nak cari magazine ini.hehehe. dah nak start kumpul yang ini plak untuk cari ilham walaupon lambat lg kan.kat borders, xde la plak.hm..
tepat kul 6.35pm, ktorg g smule ke pasta zanmai. but then, kne tgu kejap sbb dorg blom clear kan meja. ktorg start order lebih kurang kul 6.50. suprisingly! makanan ktorg sampai dalm kul 7.15pm. pantas gler! makanan dh de depan mata, pegang kamera jer la kejenyer. nak mengelakkan dari terliur tgk makanan yang sedap tu.hehehe. memang puas ati la.sedap gler! x ralat langsung pon x dapat mam kat suhi king. yummy!! tambah lagi satu kedai jepon dalam list.hehehe :p

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers