my Friends

click2 laaaa

Wednesday, August 25, 2010

huhuhuhu

salam semua. lately, memang aku mengabaikan blog nih. sebab aku dok cbuk tengok blog b2b yg len. tuntut ilmu la katakan. hehehe. aku dalam preparation untuk my E day. blogger-emoticon.blogspot.comtapi, aku mcm blur sbb rasa macam xnk membazir. so how? skang ni tgh surveying jer. sepatutnya aku dh pergi cari kain untk tempah baju, tapi... de orang tu x suke g jln TAR tambah2 la time bulan puase ni. penuh dugaan tuh. so, cmner? nak redah sorang2? how i wish de b2b lain yg dekat dengan aku skang. bley la ktorg gler sama2.huhuhuhu blogger-emoticon.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers