my Friends

click2 laaaa

Friday, February 1, 2013

Driver F1 termuda! Hahahaha

Assalam semua,

Selalu dok tunjuk hussein baik je kan? Haaa,ni nak tunjuk plak time mood kurang baik



Still comel tak?hahaha! Ni nangis sebab kena dok dalam carseat. Kadang-kadang even dah biasa dok dalam carseat, nak jugak buat perangai takmo duduk. Nak pi duduk depan,kat stereng. Nanges sampai keluar air mata. Sekarang memang pandai nanges berair mata camtu.sedih sangat la tu ek? Selalu biar je nanges.angkat pon bg susu,then letak balik pastu i pura2 tido.hahahaha

Syok boleh pegang stereng. Macam pandai drive je. Dah besar,de lesen nanti bawak mak abah jalan-jalan ye nak. La ni,bagi mak abah bawak kamu jalan-jalan




Nak tekan panel meter tu tapi tak sampai.haha! Berangan sungguh!


Sukanya dia!

Ok now mak dah rindu kamu dak tecik.aduh,cepat la pukul 5pm. Oh ya,arini abahnyer pon balik dari outstation. Double happy! Lalalala

Till then,tata!

posted from Bloggeroid

4 comments:

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers