my Friends

click2 laaaa

Friday, February 1, 2013

favourite hussein

Assalam,

hussein ada habit tengok tv yang pelik. i bukak baby tv, upin ipin,die layan tapi sekejap2 je. pastu i bukak cartoon lain macam barney, sesame street lagi la die buat derk je. tau tak pe yang die suka?


haaaa, ni la die. law and order. pantang la dengar iklan ke, atau memang tengah cite law and order, tengah main mengadap lain pon konpem akan toleh ke tv. siap berneti main tu punya nak tengok tv time tu. pelik tak? bagi i pelik. huhuhu. pastu die suka sangat tengok cite ni sebab banyak orang bercakap. ye la, memang cite ni bercakap tak henti-henti kot. die ingat orang dalam tv tu cakap ngan dia. hahahahah! perasan sungguh anak bujangku ini :p

pe yang anak/baby anda suka tengok kat tv?

4 comments:

  1. hahaha..comel sangat.baby i suka tengok katun drago yg kat babytv tu. :)

    ReplyDelete
  2. Fifi,hahaha! Kann.i punyala bukak babytv bg dia,die buat derk je.huhuhu. kartun drago eh? buley cuba bg die tgk.ngeeee

    ReplyDelete
  3. laaa..peliknye! afiq suke nengok lagu industan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa lagu industan kan muzik catchy pastu colorful plak.patut la afiq suka.hihihi

      Delete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers