my Friends

click2 laaaa

Monday, February 4, 2013

Hussein's 2nd time in pool

Assalam semua,

ahad lepas, adalah 2nd time hussein belajar berendam dalam pool. hehe. kali ni lebih baik sebab air suam2 gitu. i pon tak sure kenapa air pool tu suam-suam macam tu padahal jam baru pukul 8.30pagi. hussein turun dengan abahnya sahaja. i duduk tepi pool jadi jurugambar tak bertauliah. hikhikhik

masa ni abahnyer pegang bahagian bawah badan. nampak macam dah berani sikit la.

ni memang abah die dah lepas terus. bagi die pegang sendiri tepi pool tu.
cakk! sempat lagi tu tengok camera. hehe. muka macam dah ala2 sejuk dah tu. sebab dah 15minit kot dalam air. tambah plak pagi ahad lepas, takde matahari sangat. redup je.
ok, hussein dah sejuk. makanye bungkus die ngan towel, terus balik rumah. oh ya, aritu ada promise nak tunjuk swim diaper kan? tengok kan link ni ek

http://www.fabulousmom.com/catalog/product_info.php?products_id=1335

rupe die macam spendar. just to trap poo poo je, die tak serap air kencing ya.. swimming suit tu konon-kononnya nak bagi hussein kurang sejuk. sebab nak beli body warmer, mahal sangat. dahle takleh terbesar or terkecik, kene ngam2. bape lama plak boleh pakai kan kalo camtu? huhuhu


3 comments:

  1. wahhhh terrer la hussein! farish x pernah lagi i expose dia dgn swimming pool...tak menyempat lagi...hahahaha

    ReplyDelete
  2. best la sebab turun bawah jer ada pool kan. arissa tak pernah lagi d bawa swimming. entah bila. hihihi.

    ReplyDelete
  3. nana: hikhikhik. sebab die memang suke air kot? alang2 ado swimming pool dekat, pergunakan la. kalo hussein takde, kitorang pon tak pernah turun pool tu. hahahaha

    yatie: alaaa, umah kite kecik. xde ruang kalo beli swimming pool untuk baby tu. maka terpaksa la turun pool bawah. hehehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers