my Friends

click2 laaaa

Wednesday, February 20, 2013

Hussein 9months!

Assalam,

Lama tak jengah kat sini. Busy sikit la. Diam tak diam, Hussein dah 9months! Cepatnya masa berlalu..

Last weekend,pergi checkup Hussein. Dapat last jab for pneumococcal. Now,he dah pandai dah. Puas i tepis-tepis ajak die main masa doc nak prepare the ubat n jarum. Terjenguk-jenguk die nak tengok jugak. Pastu baring atas katil doc tu,nanges. Dah tau nak dapat sakit kot. Padahal before masuk jumpe doc,die happy je.hehehe



Tengok la,kaki macam big bos. Hikhikhik.tu lepas jab,dah tenang cket,i letak dalam stroller.

Milestone 9months
-panggil mak bila nak suruh help je. Tambah2 bila kene marah ngan abah die
-dah pandai stranger anxiety. Kalo nampak i or MIL, memang taknak orang len dah. Mula la nanges ngade2
-pandai nanges kuar air mata bagai.padahal bukan sakit pon,ngade nak suh orang dukung.hikhikhik
-dah start rendam dalam pool,tengah nak ajar floating.tapi now musim hujan,so macam terbantut cket..

Wishlists untuk Hussein
Ni nak die yang ngengade,anak tak kisah pon.lalala. i nak stroller baru untuk Hussein. Hurm,tgh consider combi well comfort or spazio. Nak yg ringan n kecik,bley masuk boot kete ku yang comel itu.hihihi
And, i nak carseat baru jugak.tapi yang ni, nak masuk contest la. Aritu,terlepas carseat ferrari.sedey sbb tak menang.takpe la,cde rezeki.hukhukhuk..

Ok,later sambung sebab i dah nak start keje. Daaa

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Bnyak akal skrg yer...:-) com3l...

    ReplyDelete
  2. aty,tu la. makin besar makin banyak akalnye. makin la rindu bila p keje. hihihi

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers