my Friends

click2 laaaa

Saturday, April 17, 2010

datingggg!!!

Arini kami pi ngedet.blogger-emoticon.blogspot.combagi yang xtau ngedet tu aper, ngedet itew adalah dating ya adik2.hs pe ngedet neh, akak pon x sure. Dh rasa cm ngajar dak tadika plak. Hehe. blogger-emoticon.blogspot.comAku taip entry neh ngn bersusah payah gak la.mana taknyer, si putih ni cbuk jer nk tdo sebelah.blogger-emoticon.blogspot.com Dhle makin gemuk,maka agak menghalang aku nak menaip ngan pantas kt keyboard neh walaupon x pantas mana la kan biler kakinye menutup hamper 15% keyboardku ini. Haish..

Berbalik pada cter dating tadi,masuk jer kete aku tgk de sesuatu yg pelik diletakkan atas riba aku. Seakan... blackberry?? Apakah??blogger-emoticon.blogspot.com Pantas aku kuarkan fon tu dr covernya. Cover die de nm, tp aku x ingat pe nm covernyer tuh. BTOL LA!! Blackberry, okeh!blogger-emoticon.blogspot.com O, bli tepon senyap2 x ckp kt aku. Padan la petang semalam gumbira semacam jer.blogger-emoticon.blogspot.com De udang sebalik mee rupenyer. Digi tgh wat promotion skang, sampai sok jer,kt pyramid. Blackberry bold ,rm1299 with contract 2yrs n tenet plan rm68 per month. ok what!blogger-emoticon.blogspot.com Mmg berbaloi abes ar. Tu yg de org goyang tu. Trus angkat tuuuu. Tapi kne letak deposit rm500. Utk bil bln2. So, 2-3 buln pertama, xyah byr ar. Akhirnyer berjaya jugak amek bb yer.blogger-emoticon.blogspot.com

Ok, dh abes ckp psl tepon, td p mkn kt teppanyaki.mkn nasik wif salmonblogger-emoticon.blogspot.com n sayur super duper byk. Yg x bestnyer taugeh jer yg byk.haish! hm.. he mkn mee pe ntah wif beef. X sedap sgt, biase jer. Then p tgk cter kick ass. Lawak gler doo cter tuh.blogger-emoticon.blogspot.com Next time, aku nk tgk cter date night plak. Td bley plak he x perasan de cter date night tuh.huhuhu. x mo kwn! Huhuhuhublogger-emoticon.blogspot.com

Pastu pe lagikk, balik la.blogger-emoticon.blogspot.com De org itew de temujanji ngan familinyer. Kalo aku de temujanji jugak ngn family aku,kan best.blogger-emoticon.blogspot.com Nk wat camner, orang perantauan.blogger-emoticon.blogspot.com Xde family kt cni. Yg de pon cume kucing2 liar ni jer la yg nk ngedet ngn aku sbb aku bg mkn n bagi dok dlm bilik. Hai nasib badan la..blogger-emoticon.blogspot.com

p/s: all da way td, die x abes2 BZ ngn blackberry nyer. Nk jugak aku marah dok cbuk ber YM la, bc fb la. Nk wat sume tu, p blik umah la, xyah kuar ngn I,okeh!blogger-emoticon.blogspot.com Tp nk wat cmner kan, bnd baru dpt, tu yg godek jer memanjang tuh. Tu bru dpt BB, kalo dpt gf lain, mau aku kne tinggal trus neh.dpt yg baru, yg lama bye2 la.haish! blogger-emoticon.blogspot.com

1 comment:

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers