my Friends

click2 laaaa

Wednesday, October 19, 2011

Balik keje...


Pagi tadi abah plak telefon. Abah tengah keje,berenti rehat sat.dah lama tak tepon tanya khabar. Abah tanya, sihat ka? Dah lalu makan ka? Pastu abah tanya pasal kunci rumah..nasib baik tak cakap lama2, mata dah bergenang dah time tu. Abah cakap lagi, ma dah prepare bantal tido banyak2, untuk kitorang letak kat rumah baru nanti. Ma takut orang mai umah,takdak bantal plak nak tido.. awal2 dlu ma dah tanya,tingkap rumah jenis macam mana. Kalo sesuai, dia suh amek ja langsir yang dah ada kat umah. Ma memang selalu ingat kat anak2 dia. Sangat thoughtful.. ntah bila dapat balik penang. Raya haji,cuti sehari ja, tak sempat nak balik. Nak apply cuti lebih, cuti I dah abes....

Posted via Blogaway

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers