my Friends

click2 laaaa

Thursday, October 13, 2011

mau jalan-jalan

Assalam semua!

dah lama i tak p jalan-jalan. dah lama jugak tak p shopping. hati ni emronta-ronta nak kuar tapi fizikal tak mengizinkan. camner tu? how i wish, i bley p ronda2. Sumpah bosan giler neyh. Wiken pon balik umah mertua, i dok umah jer. nak kuar, tengok kat luar tu panas giler. kalo kuar, konfem la kepala ni berdenyut2. last week, siap muntah dalam kete sebab tak tahan. panas giler pastu kuar plak g bankin duit,singgah farmasi. masuk kete jer, trus berdenyut. huhuhuhuSigh

pastu kan, ntah nape skang ni badan ni asyik tak larat jer. asyik sleepy jer. bilik i  sendiri memang tak yah kate la, dah tak serupa bilik. ada dua anak bulus tu serupa 2 budak yang tengah aktif menyepah. balik keje, setelkan litterbox dorang pastu bantai tido. memang nikmat giler dapat tido. tak makan pon takpe tapi kesian plak kat baby, kebuluran. bile balik umah mertua time wiken, i dah naik malu ngan mertua sebab asyik berkurung jer dalam bilik, tido jer memanjang. haih..dahle time tu smokey and shirou takde, memang mudah la menitik air mata ni. perubahan hormon ker yang buat i sensitif sangat nih? pastu kan, i rindu giler kat mak i. nak travel balik, tak boleh lagi. tak digalakkan travel jauh kalau awal2 pregnancy camni. Makkk…. nak balik…Crying

2 comments:

  1. pregnant dah eh?

    congrats dear! :)

    ReplyDelete
  2. cik seni: aah. hehe.. thanks! dah dekat 11minggu dah :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers