my Friends

click2 laaaa

Wednesday, July 6, 2011

1st update!

assalam guys! LV tengah rehat2 ni. best jugak cuti lama ni ek. tapi cam bosan pon ade gak. hahaha. skang vee kat bilik lama vee. so, smlm tido sorang la, tido ngan kucing2. hehe. malam ni balik umah mertua semula.

so, nak review pe dulu ek? just letak jer la my nikah n bersanding pic. gambar2 ni, banyak sedara hubby yang snap.

ya, vee memang debab! hahaha!! nanti vee tunjuk gambar penuh baju nikah with review skali ya. gambar ni diambil right after nikah. masih malu2 kucing lagi tau! hahaha

ni plak baju untuk bersanding. memang vee nak color royal blue. sangat2 berterima kasih dengan k.yan, my mak andam sebab dapat cari apa yang vee mintak. bersyukur sangat. hehe. thanks to my school friend yang snap gambar ni. ally, thanks a lot tau! :)

sume gambar tadi tak diedit langsung. ni ada 2 gambar yang my OP letak kat fb diorang. memang cantik di mata vee. hehe

sangat suka gambar yang last tu. hahaha!! memang outcome sangat cantik. sebab tempat tu takde la cantik mana pon. seriously, vee suka sangat. weekend ni, sebelah hubby OP yang sama jugak yang akan snap. kene ajak hubby praktis pose nih. hehehe Big Grin

9 comments:

  1. Comel2!!!!!!!suka lah royal blue tu!

    ReplyDelete
  2. Pandai OP u amik pic... congrats..!

    ReplyDelete
  3. suka giler warna royal blue tue sis!sis cantik!!!smart juga bju nikah sis^_____________________^


    semoga bahagia hingga ke syurga sis!welcome tue the club.nw dah bleh start makan asid folic.:)

    ReplyDelete
  4. nana: alah, puan nana lagi comel kan? hehe

    Q : thanks dear! :)

    WillBemrs: tu la. sangat puas ati

    piya: ngeee.. mula2 risau jugak sebab akak ni tak cerah mana pon. seb baek just nice jer. hehe. design die, akak tiru mag pengantin. hahaha!! yea! kene p cari asid folic pasni. nak ikut jejak piya plak. hehe

    ReplyDelete
  5. soo cutee..! :D congratz dear..

    meow~
    http://reneemeowwedding.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. erm...act Ayumi tgh search warna baju pngntin.. dlm kpla ade 3 warna.. (merah+hitam), (royal purple) & (royal blue).. tgok sis pakai royal blue nmpk cntek.. mcm da dpt jwpn je ni... :-)

    ReplyDelete
  7. ayumi: hehe. striking kan? smapai skang vee suka royal blue :pmy fren kawen, die mix royal blue with turqoise,cantek jugak :)

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers