my Friends

click2 laaaa

Tuesday, July 26, 2011

Selagi tak dapat

Assalam peeps. selagi tak dapat, selagi tu la i akan melihat2, men google2. hehe

source: everydayonsales.com

diorang ada buat promosi pembukaan. murah sikit dari current price. haih… tadi g workshop, bawak yuki tu sebab radio tu kan dah berbulan tak mengeluarkan sebarang bunyi. dah pergi tanya and diorang check, rupa2nya, player yang rosak. player made in china, sungguh tak tahan. baru pakai 6 bulan kot. ish! pastu ingat nak tukar la radio baru. nak yang ada usb la sebab yang lama ada usb. paling murah they can quote me, rm350!! bodoh! dah nak raya nih, takkan nak spend sampai rm300++ untuk radio jer. baik aku abeskan trus duit yang ado beli handphone kan? lagi berbaloi kot sebab slalu ada ngan aku. pastu beli jer car charger, dengar jer radio from handphone. ish, mood asyik swing jer minggu ni. memang hangin la. patut tadi, die takyah pasang balik radio tu, bagi aku campak jer dalam tasik, baru puas ati. time camnih, p main boling syiokk jugakk. bole baling2 bola boling tu. anyone, boling jom?

2 comments:

  1. sabar dear...tahan sket nafsu shopping tu! kekeke...tunggu dpt duit raya nnti br beli yer :P

    ReplyDelete
  2. nana: membuak2 dahni. hadoii...hehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers