my Friends

click2 laaaa

Wednesday, July 27, 2011

Melayang layang…

Assalam peeps! sape2 yang follow blog i, mesti tau betapa i gila teringin nak tukar phone kan? hehehe. memang dah gatal tangan gila kot. aritu, tunggu pas kawen sebab time kawen, banyak pakai duit kan..skang ni kan.. kan.. yuki plak buat hal! dah lama yuki ni tak ketuk aku. aku anta yuki g servis tadi.. rupenyer timing belt pon kene tukar jugak..huhuhu. pejam mata jer la bayar kang..dekat 450 jugak la..takleh gatal2 nak survey tepon lagi sebab nanti i stress sebab tak dapat. ya, i know i fanatic! hahaha

bye-bye desire hd..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

 

bye-bye sensation

 

mungkin kalau umur yang panjang rezeki yang lebih, kita berjumpa bulan depan. atau bulan seterusnya. atau… hehehe

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers