my Friends

click2 laaaa

Monday, July 4, 2011

Feelings

Assalam guys! Dah dua hari bergelar isteri orang. Perasaan? Sangat2 bersyukur. Rasa bahagia sangat. Tapi still ada rasa takut cos lepas ni,stay with his family for a while. Tadi pon my mum dah marah i tak buat air minum petang for him.haha! Im still getting use la. Me myself jarang minum petang. Slalu air kosong je. Have to remind myself yang i dah ada hubby. So everything yang i pikir,i have to includes him skali. Hehe. Ok,time to sleep. Curi masa update while he's sleeping. Nyte2x! Hehe
Lyena Vee tru Nokia5730

4 comments:

  1. yey, tido dah ade bantal pelok bernyawa kat sblh.. hihi

    ReplyDelete
  2. seronoknye..hehe..btw, tahniah dear.. =)

    ReplyDelete
  3. congrats dear!! hehe yeay dah ade hubby di sebelah. ;p

    ReplyDelete
  4. KP: yup! this bantal peluk sangat interaktif! hahaha

    tqahmisdar: ngeee, thanks babe! :)

    zimie: thanks dear! tu la, macam dalam mimpi jer nih. hehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers