my Friends

click2 laaaa

Tuesday, August 2, 2011

Anniversary sebulan! :)

Assalam peeps! arini first day sahur nasi. semalam minum air kosong ngan supplement jer. ahaha! idup orang bujang..camni la..setakat ni alhamdulillah segar lagi. korang.. korang nak tau tak, arini kan 1st anniversary sebulan kami! dah sebulan rupenyer ye. cepat sungguh! sesi post wedding pun tak abes lagi photoshoot. hikhikhik.. nasib baik OP cool Big Grin

Alhamdulillah..rupenyer peristiwa sebulan lepas bukan mimpi. kenyataan yang nyata. sebulan lepas, kira-kira pada pukul 10.30pagi vee selamat menjadi isteri kepada Syed Abdul Rahman Almahdaly dengan sekali lafaz sahaja. Alhamdulillah, sepanjang tempoh bertunang dulu, tak banyak dugaan yang kami lalui. gaduh2 manja tu biasa la kan. kalo tak gaduh cket2, bosan jugak kan. hehe Happy macam tu jugak pas kawen. we tried untuk bertoleransi to each other. dah mula kenal perangai masing-masing dari sudut yang berbeza. like how he is so immune dengan bunyi alarm clock die yang sangat kuat tu and me sensitif giler dengan bunyi alarm. haha!! ya, i know, we do complement each other Blushing

walau pon kami ni jumpa time weekend jer, boleh rindu-rinduan kan? hehe. memang betul kata orang, bercinta lepas kawen lagi nikmat. skang dah boleh kuar tengok wayang midnight. hehe. kalau dulu, susah cket sebab vee tak gemar nak kuar malam tak tentu pasal ni. skang lesen dah besar kan? hehe. rasa bahagia bila ada tempat mengadu, ada kawan nak berborak, hangout sama2. bukanla maksudnya vee takde kawan. cuma kawan yang ini sentiasa available untuk vee. alhamdulillah..

vee tak reti nak buat entry romantik2 nih. hubby vee nih jenis yang suka buat lawak. memang tak kering gusi la vee ari2. his family pon awesome! best rupenyer ada kakak2 and abang. syukur..hehe

 

to Aman,

  • Thanks sudi jadi hubby saya yang awesome!
  • harap perhubungan ni kekal bahagia selamanya. Aman kene sayang ina ari2 tau! jadi pemimpin keluarga yang baik, jangan stress2 dengan perangai Ina ek Love Struck
  • harap kite cepat dapat ahli family yang baru. amin…. Big Grin

SELAMAT ANNIVERSARY SEBULAN HUBBY! Kiss

credit pic to izul zahrin(chanteeq pictures) and munzir(jejari pictures)

3 comments:

  1. vee..!
    hehehe. happy anniversary to both of u and also to me..! hehehe

    siriously mmg mcm x ercaya kan. Dah sebulan kita jadi isteri.. Moga kekal bahagia ye vee.. :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah....semoga bahagia selalu yer :)

    btw baju kawen u semua cantik2 la! sukaaa

    ReplyDelete
  3. wawa: aah la, kite same date kan! happy anniversary sebulan untuk kamu jugak tau! tu la, cepat jer sebulan kan? hehe. moga kita sama2 kekal bahagia. amin...

    nana: alhamdulillah..tenkiu dear! aah kan, i tak review langsung outfit. wah, banyaknyer entry tertunggak nih. hehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers