my Friends

click2 laaaa

Wednesday, August 3, 2011

Slamat bersahur!



Assalam semua! Semalam mami pesan suruh saya kejut bangun sahur. Bila alarm mami bunyi,mami tak bangun2. Saya ingat pesan mami, jadi saya pon menyondol2 kat mami, kiss2 mami suh mami bangun.berjaya! Terus mami bangun. Saya pon sahur la skali.hihi- SHIROU
GUD JOB SHIROU! MUAHH3x! :)

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. eeeii pandai je dia... dia pun lapar lah tu, tu kejutkan mami dia...
    rasa mcm nak lambung je...hahaha

    ReplyDelete
  2. haha!! shioru frust bile die kiss2 awal2 tu, i mls nak bangun. dah bangun jer i cakap kat die, kesian shirou..kejut mami, mami namo bangun yer..die meoww reply balik. haha!! klakar jer. syima lambung la, die suke giler lompat2 ala terbang2. hehehe :p

    ReplyDelete
  3. vee, kita kan lepas kawin jarang update pasal anak anak....sian dorang....

    ReplyDelete
  4. etty: i pon sama. ni dah bole blog dari phone, senang cket nak update pasal dorang sebab skang penyakit malas nak transfer picture tu tgh melanda. hikhikhik

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers