my Friends

click2 laaaa

Tuesday, August 9, 2011

berkudis kah?

assalam peeps!

amaran: ini adalah entry yang vee gatal tangan nak post semalam tapi terbantut. entry ini berbaur kebudak-budakan sebab orang yang terlibat juga bersikap kebudak-budakan. harap maklum ya! hehe

baru lepas bergayut tepon with my abah. tiba2 adik i cakap dia tau i nak balik sebab dah baca blog i. wah! die baca jugak blog i rupenyer yer. ntah2 kan blog i ni memang ramai silent reader. alaaa, bagila i chance nak konon2 berangan femes sebab ramai silent reader plus stalker. yup! anda tak salah baca tau. STALKER! 

i menyampah betul la manusia hipokrit nih. ada yang pelik, tak boleh tengok orang bahagia. tengok orang bahagia jer, dia sakit jiwa. mental sungguh. lagi pelik bila ada manusia-manusia yang agak bijak pandai pergi ikut jejak langkah si mental nih. dengar jer cakap si mental tuh. tapi, ape i nak kesah kan? Ooo, jap. i kene kesah sebab si mental ni dok stalk blog i! oit, pegi main jauh2 la. semak jer mata i nih tau. if u tak suka, takyah sibuk2 datang BW ke sini tau. buang masa u jer. baik u pergi buat keje yang bertimbun tu. oh wait! u mana ada keje! keje u kan surf internet jer, pastu kuar pergi jalan2. padanla banyak masa nak stalk blog i yer. time kasih la sudi singgah sini. terharu i rasa tau! Smug

kepada manusia-manusia bijak pandai tu pulak, terima kasih banyak2 memeriahkan blog i yang takde ape sangat neyh. korang memang kaki kipas susah mati yang superb la. zaman skang memang ramai yang macam tu kan? takpe la, kalau rasa hidup anda berkat dengan cara macam tu, teruskan la. Allah Maha Adil. i tak cakap i baik tau! takkkkk.. i bukan manusia sempurna yang tak buat silap. tapi i tak cari pasal dengan orang sesuka ati. i tak sakit ati kalo tengok orang bahagia. i lagi happy, ade la. ni memang entry khas untuk anda-anda semua tau. siapa anda? sendiri mau ingat la.Batting Eyelashes oh ya! selepas ni akan ada lagi entry2 sweet pasal hubby i yang awesome tau. silalah ternanti-nanti ya! Big Grin i faham, anda2 semua takde gf/tunang/ wife or bf/tunang/hubby nak buat entry sweet2 untuk anda2 semua kan..

kawan2 b2b & ex b2b, apa i nak buat dengan orang2 macam neyh ek?Thinking

p/s: see? entry nih langsung takde “F” word. unlike some people, tak suka insolent words tapi “F” word berlambak giler dalam blog die.hurmmm…Applause

4 comments:

  1. kepp blogging.. cakap je ape nak ckp sbb ini blog kite & kite ada hak kan..

    ReplyDelete
  2. KP: thanks dear! will do that. sebab tu la blog ni tak private kan pon. cume nak cakap kat orang2 itu, i tak berkudis pon diorang buat cenggitu. hehe

    ReplyDelete
  3. buat bodo je dgn org yg cmtu...hehe...

    ReplyDelete
  4. nana: tu la. memang tak berkudis pon. hehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers