my Friends

click2 laaaa

Friday, August 12, 2011

Raya di mana?

assalam peeps! bulan2 puasa nih, mulut memang rajin menjemput orang datang ke rumah untuk berhari raya. dah memang tradisi kite kat sini kan, time hari raya, akan berkunjung ke rumah sedara and rakan2. tapi kan, nak ekspresi sikit la kat sini..kalo kite rasa kite nak orang datang rumah kiter, kiter pon kene la jugak rajin bertandang ke rumah orang kan? takkan la asyik duduk umah jer. kalo i, kalo dah 2 tahun berturut2 i datang raya umah die, tapi die langsung tak jenguk umah i, memang i tak pergi dah beraya lepas tu. lain la kalo uzur ke ape. bukan nak berkira, cuma kadang2 kita kena jadi strict cket kan? so, moral of the story, kalo nak i beraya umah u all, jangan la segan2 bertandang rumah i jugak ya. i jemput ni tau. tahun ni kat umah mertua i. heheBatting Eyelashes

p/s: tak sabar nak tunggu iftar ramai2 malam ni. agak jauh jugak la nak p, tapi disebabkan nak berjumpa dengan kengkawan lama, sanggup jugak ku redah ke sana. kalo tak, biler lagi nak jumpa kan? hujung minggu, masing2 sibuk dengan family suma. hendak seribu daya, tak nak seribu dalih. kalo nak, mesti kita usaha jugak sampai dapat, kan? selamat berpuasa! Big Grin

1 comment:

  1. yey!

    wawa raya sg.buloh. my side. husband yg decide. dia kata 1st year marriage, raya mesti wife side..

    owwhhhh... heaven! hehe :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers