my Friends

click2 laaaa

Wednesday, August 3, 2011

Shopping lagi..



Amboi,siap anta voucher kat den ye..voucher ni dapat sebab join club dorang masa beli his ring dulu. Tapi, boleh pakai if beli Rm500 ke stash jer.dush! Hihi

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. pandai diorang ni cari customer kn? hehe

    ReplyDelete
  2. heee...
    taktik tuh... :)

    bagi kat aku jela voucher tu, tapi tak tau nak pakai bila...hee.

    ReplyDelete
  3. donate jer wat contest ker kat b2b yang belum beli brg kemas g..hihi

    ReplyDelete
  4. nana: tu la, taktik btol! hehehe

    cik seni: bley jer nak bagi. bile plak aku nak jupe ko kan.. hehe

    Q: gud idea! tapi kan, bile i tengok balik, tarih luput die 24 August! huhuhu. jht tau dorang nih. nak buat contest pon cam tak sempat. huhu

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers