my Friends

click2 laaaa

Friday, August 5, 2011

hohoho balik kampunggg!! hohoho

Assalam semua! pagi jumaat yang mulia, mulakan dengan bismillah..

arini nak cakap pasal ape yer? hm.. pasal balik raya la. pose baru 5 hari i dah sibuk2 pikir balik raya kan? hehe. nak buat camna, kat opis i semua dah sibuk2 mohon cuti raya tau. so, i pon terkesan jugak la pikir pasal raya nih. siap ada dah pasang lagu raya tau. hampeh btol dorang nih. huuhu Sad

i survey2 kat opis, kalau raya first as husband and wife. yang lelaki, harus la vote balik umah husband kan. memang sungguh bias jawapan itew,okeh! yang perempuan plak vote kene balik umah wife sebab patut lebihkan wife. itu pon jawapan bias jugak tau! but i like! hahaha!! pastu yg pangkat mak2 cakap, kalau anak diorang perempuan, diorang nak anak diorang balik rumah dulu for first raya tu. tu pandangan mak2 la, which i think tak bias sangat. heheBig Grin

dulu-dulu memang tak payah pikir pon sebab de satu umah jer. memang itula hometown ku. skang ni lain. takleh buat keputusan sendiri. kene tanya hubby. maka keputusan telah dibuat. 1st day raya i di sini. ya, di sini. hari raya nanti, kena jalan2 pusing rumah sedara jugak ker? Thinking ish, penat la. penat nak dengar lecture. takut kesabaranku menipis, terkeluar perkataan2 yang tak sepatutnya.Sigh so, boleh tak duduk akat umah jer? 2nd raya baru balik penang. mak, tunggu kepulangan anakmu ya. i’m going to miss u all..sedih, but i have to mak..

on the bright part, since tak balik sana 1st day, both of us akan balik penang next two weeks. sempena cuti nuzul quran. hohohoho balik kampungg! hohoho balik kampung!..

4 comments:

  1. thn ni kena beraya kat kampung hubby...sedihnye :(

    ReplyDelete
  2. nana: sama la kiter..huhuhu.. sedih jugak

    ReplyDelete
  3. selamat beraya di rumah syed...anyway,selamat menepuh alam rumahtangga yg superb marvellous..tak sabar nak nengok ina & syed junior...hoho

    ReplyDelete
  4. thanks k.nani! junior eh? lambat lagi kot kak. hehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers