my Friends

click2 laaaa

Friday, June 8, 2012

milk blister againnnn



assalam semua,


susulan dari i kena milk blister aritu.. dua ari lepas tu, muncul lagi white spot. kali ni sampai dua. bersebelahan dengan tempat yang sebelumnya. tapi, dis time takde bengkak susu. kira belom tersumbat la. so, apa i buat. i rendam air suam lagi. then, pump banyak2, guna suction yang paling kuat sampai nampak susu kuar dari saluran white spot tu. and, i tak repeat mistake sebelum ni. sebelum ni nampak white spot tu, i x bagi baby H hisap dah. tu yang makin bengkak. kali ni, i bagi je baby H hisap. alhamdulillah, production susu naik cket. masa bengkak susu tu, nak cecah 1 oz pon susah. now, dah makin bertambah la. dalam 3oz. untuk cik b sebelah kiri, memang hasil yang membanggakan la jugak. ni lah hasil selepas usaha pumping beria. once dah start pump, kena pump slalu. if not, jadi cam i, susu merudum..





saja nak tepek gambar baby H tido. pandai btol dak nih posing. mak saaayangg Syed Hussein Almahdaly bin Syed Abdul Rahman Almahdaly. muahhhh!
posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. hihi. dia memang suka buat gaya macam2

    ReplyDelete
  2. shu: thanks! simple, senang nak ingat and good name jugak :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers