my Friends

click2 laaaa

Wednesday, June 20, 2012

set shaklee bf amazing!

assalam semua!

alhamdulillah, lepas cucuk aritu, Hussein sihat walafiat. now, dah pandai nak tunjal2 badan dia nak suruh orang dukung. takde maknanya Hussein, not all the time orang leh dukung kamu tau. maka, belajar layan diri sendiri ye. hehe

semalam, my parcel sampai. i oder supplement shaklee for bf tu, yang trial pack punya. bukan sebab susu takde, tapi nak bagi badan cergas. ni cepat sangat nak rasa ngantuk. so, after dinner semalam, i telan la pil2 tu. ada b complex, vitamin c, vita-lea ngan alfalfa. tak tau la efek pil2 tu ke atau memang nak jadi pagi tadi. memang cik B selalu bengkak and bila LDR tengah bengkak tu, susu akan meleleh sendiri. tapi pagi tadi, bukan meleleh, memancutt!! gile ah. i tekup ngan towel dulu sebab takut laju sangat, tersedak plak si Hussein kang. tekap2 pon still memancut. pe lagi, terus bagi Hussein hisap. rugi wooo biar camtu je. memang Hussein terlebih kenyang pagi tadi. tu yang after mandi pon, lalok je. tak kisah orang nak buat ape kat dia, janji dia dapat tido. haha!! tapi, takkan secepat itu kesan pil2 tu? hurmmmm

kesimpulan yang i dapat after test 1 ari, memang badan jadi cergas. kena bangun malam banyak kali pon, takde la nak cranky. slalu i yang cranky dulu before Hussein cranky. haha! and cik B cepat je nak engorged. now, tengah pikir, malam ni nak amek lagi ke pil2 tu? ke nak tunggu bukan posa? sebabnya ni persiapan untuk bulan posa. sebab risau susu drop time tu..

tengok la muka lalok Hussein. blank je mata dia. hihihi


6 comments:

  1. owh yeke.best nya.xsabar nk amik set tu lak.rara mkn esp je masa preggy ni.

    ReplyDelete
  2. Hehe..best kan shakelee tu, i pun amik tp i amik yg ada ESP..susu i tak la memancut sgt, tp semalam ia..sampai Alya tersedak..so now kene pump before DF utk slow kan dia punya flow to..kang tersedak muntah semua..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. mmg best shaklee tu...walaupon kerap berjaga mlm, tp siang hari i langsung x rasa mengantuk....cergas pulak tu...hehe

    ReplyDelete
  4. cikpuan rara: i tak amek esp sebab malas nak bancuh. hahaha

    cheyan: i suka sebab cergas cket badan. tapi memang kena minum air super banyak kan? rasa kering je tekak nih

    nana: tu ar. rasa nak jadi dealer plak sebab nak beli ngan harga ahli. hehehehe

    ReplyDelete
  5. akak pun amik set bf shaklee..mmg superb

    ReplyDelete
  6. knani: now ina x mkn pon alfalfa.just mkn vit dia je sbb bila mkn kerp sgt bengkak. pil tu standby bulan posa la.hehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers