my Friends

click2 laaaa

Monday, September 17, 2012

Berjalan2 cari pasal

Assalam,

Quick update.today hussein dah 4months 4days



Yes,gambo tido lagi.haha.now,pantang wiken je konpem hussein berjalan.sabtu,pergi open house sedara kt shah alam


Penat berjalan sampai tertido.hahaha.after openhouse,pergi OU cari playpen untuk letak umah MIL.letak kat kitchen,senang cket MIL nak jenguk2 hussein.konon nak cari yang murah2 je.mydear punya yg rm199 tapi tengok yang murah2 nampak macam tak kukuh je.pastu color plak macam beli kat uptown.padahal takde.la murah mana.dalam 200-300 jugak harga die. Brand bumble bee n sweet cherry pon sama,tak cantik. Then ternampak yang ini


Yeah,dah siap pasang n now hussein tengah lepak dalam tu. Halford plinge playard kalo tak silap.lightweight aluminium.berat dalam 9kg.sangat senang nak pasang n dapat free latex matress.ada sekali ngan basinet.rezeki hussein.alhamdulillah..

Then semalam plak g wedding member kat bandar manjalara.




Mula2 letak dalam stroller.sudah makan je,die takmo duduk dalam tu dah sebab tak nampak orang.almaklum la,hussein ni kepochi.hehe.amek gambo pengantin dari jauh je.bergambar kt pelamin,de jat camera member.hehehe

Arini je takde jalan mana2.arini nak balik umah.kesian rumah tu,agaknyer kalo rumah tu bley bercakap,dah merajuk dah agaknyer die.asyik kene tinggal jeeeee

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. mentang2 dh besar, asyik nk berjalan je ek? hehe

    ReplyDelete
  2. nana: tu la pasal. pantang weekend, berjalan je keje die. weekday plak, memang travel p umah MIL. so, lebih kurang ari2 la die naik car.hehehehe

    ReplyDelete
  3. best berjalan bawak anak. boleh introduce anak kat kengkawan..hehehe..tapi bab mengamok tak tahan tu...eeiii...rasa jam2 tu gak nak balik! hehehe...

    ReplyDelete
  4. mommy_cha: tu ar. kalo ngamuk, time tu jugak rasa nak pecut balik!setakat ni adalah sekali dua hussein ngamuk kat luar tapi sebab penat berjalan seharian plus lapo nak susu. hikhikhik

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers