my Friends

click2 laaaa

Thursday, September 20, 2012

Hussein meniarap ke menjalar ni??

Assalam semua!

semalam my SIL tweet ini pada i

"Hussein saw my phone,went after it and got it"
i macam whattt?? Hussein dah pandai nak tengok phone? plus, went after it? before ni adalah hussein dok praktis meniarap tapi tak pro lagik. kadang2 tak jadi, die marah mintak orang tolong.ada sekali tu, dah meniarap, dia roll over balik. so, i thought dia roll over tu, eksiden la. bukan sengaja buat. then my hubby posted gambar ni pagi tadi..

tummy time sendiri

and the caption is

"#hussein_almahdaly dh pandai menjalar. Asal2 baring atas kain batik. Dh smpi cmtu dia gerak kejar remote"
again,hah??dah pandai rupenyer dak tecik nih. oh my, now im super excited. tiba2 rasa nak pergi rumah MIL sekarang jugak! rasa rugi tak dapat tengok depan mata.haihhhhh. Hussein, Mak missed u! so, rasanya perlu tak carik bedrail? berguna untuk baby? sebab kat rumah i dah ada cot. kat umah MIL, dah ade playpen tapi letak kat bawah. hurmmm..

kalo dulu2, die asyik2 mengempeng ngan i kan. now, i yang sibuk2 dok ngempeng ngan Hussein.hahahaha! rindu tau! jumpa malam je.Hussein keluar rumah kul 6.30am,pastu balik umah kul 8pm lebey2. i borak2 jap je ngan dia then dah kena tidurkan sebab if not nanti dia tak cukup tido plak.huhuhu. perangai Hussein yang kepochi tu makin terserlah sekarang nih. kalo tengah menyusu sekalipon, dengar orang lain tengah berborak, konpem die toleh nak tengok pe orang tu tengah borak. bley plak camtu kan? aduyaiiiiii

9 comments:

  1. wahh.syabas hussein......

    I jarang dpt tgok pic hussein bl die tgh bjaga.kebanyakkannya pic die sdg tdo jek :)

    ReplyDelete
  2. hussein sebab dah besyar dah debot! tium sket dak musyuk tu..tak lama lagi dah boleh menyulur jadi askyar le dia..:)

    ReplyDelete
  3. Yeayyy..dah tiarap? Alya belum lg..malas betul Alya tu..ngereng ja memanjang, tido pun nak ngereng..hehehe

    ReplyDelete
  4. syabasss...

    tu la i selalu ingat kang dah start kerja kurang la masa dgn anak sb dia start tido awal kan.. so skrg i takde la merungut kalau dia nak gayut je... masa ni lah..

    tapi sshnya org lain la potpet kata anak kita mcm2..sentap tau

    ReplyDelete
  5. veelara:hahaha! nak buat camna, gambo time die tak tido,banyak bergegar sebab kaki tangan die kayuh tak berenti :D

    mommy_cha: tu la, sebelum die jadi asykar, mak dia kena prepare mental and fizikal nih.hahahahah

    cheyan:soon beb,soon. ngereng tu kira dah bunga2 nak tiarap la tu.sebab hussein dulu2 pon suke benar ngereng. hikhikhik

    syima:yeayyyy! yes, orang len memang suka kepochi pasal anak kite kan?sukati kita la, nak jaga anak kita cemana kan.tapi, kene jugak ajar gayut timely tau sebab nanti susah plak bs nak jaga

    ReplyDelete
  6. kesian kan jarang jumpa anak sendiri..takpe,weekend ada,boleh ngempeng puas2.hehe..

    ReplyDelete
  7. lelaki ini:hehehe.baby mmg cumel kan? :)

    fifi: tu la pasal.sadiss btol. ni yg rasa nak sangat2 jadi housewife ni.tinggi tak cita2 i? hehehe

    ReplyDelete
  8. husseeeiiinnnnn...!! kamu sangat comel dalam keadaan begitu :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers