my Friends

click2 laaaa

Wednesday, September 26, 2012

hussein selsema + demam on off

assalam semua,

hussein tak sihat. start dengan selsema dua hari lepas.pastu malamnya, suhu naik,demam cket. then esoknya baik lepas bagi makan ubat. and semalam naik balik even tak tinggi cukup untuk buat i risau. ye la, anak tak pernah sakit, tiba-tiba sakit, gelabah jugak dibuatnya. rasa macam nak cuti arini tapi banyak complications plak. so, now macam tak tentu arah pikir pasal hussein.

even tengah tak sihat ni, hussein aktif macam biasa, menyusu macam biasa. takde la die merengek sangat. cket2 tu ade la..

first day-selsema

pic atas tu, die tido ngan i sebab i dok check takut suhu naik. nak jelum, ada orang tak bagi sebab takut selsema makin teruk. tapi semalam i jelum jugak. tak jelum sangat pon, just basahkan towel kecik and letak kat dahi and tepi leher nak bagi suhu turun.

even demam, sibuk nak main
excited sungguh dengan ulat nih
baru2 ni, memang hussein agak teruja dengan ulat lamaze nih. now, memang cket2 je nak meniarap. sampai ada sekali tu, die meniarap dalam tido! pandai ngigau rupenyer dak kecik nih

3 comments:

  1. cian dia.get well soon ye hussein..

    ReplyDelete
  2. budak demam biasa tu dear.nak membesar sebab tu demam. takpe jer jerlum dgn air, lap celah2 ketiak badan dia...insyallah okies :)

    ReplyDelete
  3. fifi: thanks darl! :)

    mommy_cha: tu la, agak2 panas, i jerlum je. now, macam dah ok. sebab semalam bagi paracetamol kot. bagi dua kali sehari ja. selsema ja tak ilang2.. i memang cepat panik kot. sbb smokey sakit before nih pon, i terus EL.hahahaha

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers