my Friends

click2 laaaa

Friday, September 28, 2012

Hussein lepak kat bumbo seat

Assalam,

Entah betol ke tak i eja bumbo tu.hikhikhik

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. baby 4 months leh duduk da erk dlm benda alah nie...

    ReplyDelete
  2. anies: ni test je ni. die duduk x sampai 5min pon sebab tak dok diam. dok terpusing2.rasanya ikut baby tu. kalo dah kuat, ok kot..

    ReplyDelete
  3. still berfikir nk beli ke tak ek bumbo seat ni..hehe

    ReplyDelete
  4. still berfikir nk beli ke tak ek bumbo seat ni..hehe

    ReplyDelete
  5. aty ritu rase nak beli gak bende ni..tapi ramai kate pakai kejap jer..so aty beli walker jer terus..tapi tetap rase nak gak beli bende nih..heheh

    ReplyDelete
  6. nana: now, rasanya takdak jual dah kat ekdai2 sbb US dah tarik balik. kat US de few cases dorang letak bumbo ni atas meja, and tinggalkan, budak tu jatuh.ni hussein pinjam sepupu dia punya.hehehe

    aty:yes, memang kejap je nih. once dah boleh merangkak, konpem tak duduk dah dalan tu. better bli walker or high chair trus.ngeeeee

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers