my Friends

click2 laaaa

Thursday, September 6, 2012

cacamarba

Assalam semua,

agak lama menyepi. gara2 takleh nak login ke app bloggeroid kat handphone. weekend lepas, cuti 3 ari pon penuh. takde lappy plak tu. then, hubby masuk hospital. ni baru de masa, tu pon de keje nak kene buat kene anta esok. tengah cari mood nih

sape2 yang nak blog gune apps kt smartphone, i suggest bloggeroid. sebab i dah guna a few macam blogaway and blogger aps sendiri. blogaway tu post gambar tak ikut turutan. means kalo, type 1 paragraph, then nak letak gambar, then another paragraph, tak boleh. die akan abeskan sume entry then gambar. blogger apps pon sama. and die simpan draft kat phone sahaja. unlike bloggeroid, bley post entry as draft.maksudnya post tu disimpan as draft kt blog. senang if nak attach pape gambar dari phone. takyah nak transfer2gune bluetooth ke, cable ke.hehehe

sabtu lepas Hussein g checkup 3 bulan. terlambat cket sebab raya. jab 3 serangkai and 2nd dos rota. kali ni, agak banyak darah sebab die keraskan kaki die and rasanya jarum tu terscratch kat peha. pastu i tak tuam plak lepas tu sebab terus g openhouse. bengkak tempat cucuk tu siap keras lagi. sampai arini keras cket. cian dia. dia tak demam, tapi asyik nak berkepit je..berat latest 5.9kg. agak frust sebab tak sampai 6kg pon. tapi, doc said ok. kalo tengok badan dia, ingat dah 6kg++ dah sebab macam tegap gitu. agaknyer die nak ringankan badan kot sebab now dah boleh meniarap sendiri.siap semalam die roll over balik. hohohoho

beraya tapi casual


9 comments:

  1. bambam betul hussien ni.geram tengok!

    ReplyDelete
  2. ahaahah nampak bambam... dia minum susu ibu ye... bagusnye... damia dah 4 bulan baru 5.7kg... tapi susu campur

    ReplyDelete
  3. bum sgt....
    risaunya aisya mcm makin kurus je.padahal kuat nyusu

    ReplyDelete
  4. salam lyena.maera takpasti ada bloggerdroid tu atau tak.tp yg maera pasti, bila buat entry, gambar last sekali.pastu kecik je.tak best langsung.huhu.
    comelnya hussein. =)

    ReplyDelete
  5. bergaya casual ke open house itu wajib. baru anak tak melalak panas ke hapa kan? baby memang akan ringan kan badan utk do sumting. cthnya meniarap, merangkak, tumbuh gigi, berjln etc. no worries yer darl. everything gonna be ok! :)

    ReplyDelete
  6. fifi: ye ke? muke je kot bambam2.yg len sedang2 aje.ngeeee

    izwa:aah,still susu ibu.alhamdulillah, still de rezeki hussein.ooo,so i xyah risau la berat die tu kan

    syima:aisya makin meninngi kot, tu nampak slim. anak cousin i pon nmpk slim, tapi kuat nyusu.tapi,tgk kaki dia, panjang.dah besar, mesti cun

    maera:bukan bloggerdroid.yg tu x best, byk iklan n gmbr kecik. ni bloggeroid,takde d. try la guna :)

    mommy_cha: kann? western btol pajunyer.hakhakhak..tu la, i sedapkan ati berat die naik cket sbb nak meniarap kot. tapi kan, takde la cket sgt naiknyer kan. i jer yg risau tak tentu pasal.ngeeeee

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya jugakkk nor! :)

    ReplyDelete
  8. iman da 3 bln....tp i x g cucuk lg.next week kot.suppose this week...i gune gak apps tu tp adoi.i ni buta IT...nk menaip gune touch screen ni,mmg lamaaaa gilerrr i amik ms...hahaahah

    iman ms 2 bln je sibuk nk blaja mengiring n meniarap.pastu kn...i xnmpak da die berusaha lg..skg ni asik bising nk suh org angkat die n dirikan die....grrrrr.lenguh tngan mamanya ni daaa.

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers