my Friends

click2 laaaa

Thursday, June 24, 2010

cian Garang~~

salam semua. arini garang muntah dalam opis. die tengah tido, tibe2 die bangun, jelir2 lidah. dah pelik tgk gaya die. tibe2 buekkkk!! abes kuar tulang2 yg die mkn. xtau la tulang ayam ke tulang lembu. de la tu orang bagi die makan tu. slalu aku bagi wet cat food jer, x pon kibbles. cian die..byk gak die muntahj tadi. pas die muntah aku letak die kt luar, takut die termuntah lagi. tapi x marah pon sebab bukan die mintak kan nk vomit cmtu. lagipon aku takut die terpijak bekas muntah die tu. then, aku mintk pinjam mop from cleaner. tapi cleaner tu dengan baik atinya tlg bersihkan. alhamdulillah..

dah bersih opis tu, aku kuar cari garang. x jupe.ntah mn die g. pastu opis mate aku balik opis, die ikut masuk. opismate aku kata, die dok jauh gler. kat ujung bangunan. agaknyer die igt aku mrh kot. aku ckp kt die, aku x mrh pon. pastu asek tny, die x sihat ker. dhle die asek tdo, kurang mkn kibbles. risau tgk die. ni tgk cm dh ok. alhamdulillah..

2 comments:

  1. hasniey: ada, byk kat fb. nnti aku upload kt cni plak yer :D

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers