my Friends

click2 laaaa

Saturday, June 19, 2010

hiyaaaa!!!!

blogger-emoticon.blogspot.comsalam semua. wah! dah lm btol xde pape entry. jd silent reader jek. tu pon blogwalking dlm dua hari skali kot. busy sangat ker aku nih? nak kate busy, lebih busy dari yg biase, tp still de masa sebenarnya. tapi kebanyakan masa yang ada dihabiskan dengan membaca thread kt forum lowyat dan petfinder. ni gara2 sangat excited nak adopt smokey la nih. hehehe.

skang ni smokey still at his place. smokey bru g lawat vet td, he yg bwk. jangan x percaya yer, he pon minat cats jugak tau. next 2 weeks, smokey de appointmnt wif that vet utk 1st vaksin. rasanya aku akan bwk twin dia skali even twin die tu org len yg amek. harap2 org tu x jd amek la so xyah pisah dorg.hehehe. bler de smokey nanti, ada la teman. x la bosan sorg2 dah. beside rasa hilang stress or angin kuskus bler de pet. dlu pernah try bela turtle, sampai dah besar gler x muat akuarium kecik tuh. terpaksa tinggal kt umah. tapi bile dh besar sgt, my mum takut nk bersihkan bdn die,padahal die baik jer. so, anta kt petshop but i make sure turtle tu utk dibela, bukn utk kegunaan lain. if not, i bakar shop tu. penat bela sampai die besar tau. siap bwk travel naik lrt lagik. bler die gerak2 langgar batu, orang dlm lrt tu pandang jer. tapi aku wat muke slumber jer. x ramai jugak yg suke tgk, siap mcm nak pegang tapi takut kne gigit.hehehe

nk upload gmbr smokey, twin dia n mak dia tapi tenet super slow kalah snails.haih...


7 comments:

  1. gile kucing sungguh ni :)
    btw, dah jumpe rumah sewa?

    ReplyDelete
  2. ACS, x jupe lg umah sewa. kalo x jupe, mmg stay cni lgi la.but kete kne park super jauh..haih.. ACS dh jupe umah sewa ker?

    ReplyDelete
  3. belum jugak..
    tensi memikirkan rumah sewa ni
    jom la kite sewa sesame
    boleh bela kucing
    hahaha

    ReplyDelete
  4. Sekarang biasa jek org solat telekung warna warni.. kalau keluar melawa bagi orang tengok, tak salahkan melawa biler menghadap Allah.. =)

    ReplyDelete
  5. ACS: hehe. bernas jugak idea tuh. tp de lg ker umah kosong skang ni? eh, ACS de kenderaan? kalo me terjupe bilik kosong, i'll let u noe ek.hehe

    ReplyDelete
  6. Strawberry tags: btol2! mmg lawa telekung2 tu. pernah tgk org pki telekung warna warni. tp bler dri sndri nk pki, rs len mcm.hehehe

    ReplyDelete
  7. ACS: try msuk blog kamu, tp private. dh jupe umah sewa.sewa umah,rm600. de deposit 1+1. so total 1200.xde kne byr utiliti bil. ktorg dh de 3org. kamu nk join? jom la. die de 3 bilik.pape, kamu emel sy ek..dolphinvee_winter@yahoo.com

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers