my Friends

click2 laaaa

Tuesday, December 28, 2010

door gift~

salam sayang semua. arini tak mo marah2 dah. itu janji saya pada diri sendiri. hopes takde yang menyakitkan ati arini.. oh ya, back to the topic. ini bukan sambungan kisah bila anak dan mak berborak. ini kisah baru yer. hihi. saya terjumpa satu website nih. dia ada jual bekas telur yang saya suke sangat sebab comel glerr! contohnya seperti ini..

comel kan? walaupon i tau pas orang amek telurnya, bekas ini kemungkinan besar akan dibuang, but still it too cute too resist. comelnnyer! comelnyer! owh, sayer shuuukee!! tak pon yang ini..

tapi yang second tu agak pricey la. but, if ada bajet, why not kan? i still heart the first pic tu. simple but cute at the same time. second pic is a bit childish kowt. kowt la. hihi. how about this?

lawa jugakk! tapi my nenek conservative, mesti kene kutuk giler babeng with my nenek nih. owh, sangat banyak benda cute untuk dipilih. rambang mata sudah kan? hehe. this one pon super cute!

kalau yang ni, untuk meja VIP, ok kowt. i think la. i lurrve butterfly!

ni pon sesuai untuk meja VIP. owh, pening dah nak tengok. juling mata sebab sumer shanteek

this one fits my tema yang dalam perbincangan. cuma i think white ribbon tu kene tukar with bright yellow ribbon. will it looks nice? gemuruh plak. hihi

ok, kalau korang berkenan nak beli, boleh la lawat link ni ek. ni tokey dia, aku bukan tokey. aku silent reader jek. hihi.. nurin blogshop. kalau takmo beli pn, klik la link tu untuk jamu mata dan jadi juling rambang mata macam aku. hahaha

6 comments:

  1. i love the last one...sweet je. :)

    ReplyDelete
  2. kan?? soo soft. time to argue..ops! talk with my mom again la.huhu

    ReplyDelete
  3. comel...suke yg kotak pic sluar tu..hehehe~

    ReplyDelete
  4. yeahh..cute sgt..pening nk pilih kan..=)

    ReplyDelete
  5. cikkin, tu la pasal. comelnyer alahai.. hihihi

    ReplyDelete
  6. khumaera: teruja kan?? owh, kreatifnya design skang nih!hihihi

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers