my Friends

click2 laaaa

Monday, December 20, 2010

engagement part 2- hantaran

Technorati Tags: ,

salam semua. 1st review about my prewedding day. what to review 1st? hm.. hantarans kowt.. actually hantaran telah ditetapkan 5 di sebelah lelaki, dan 7 on my side. turns out my jiran-jiran and sedara sangat baik ati, ramai jugak yg bagi hantaran berupa makanan. sampai ada yg sama. hihi.akhirnya jumlah hantaran saya jadi 14..or maybe 15..i lost count already since banyak sangat yang dihantar. nasib baik k.yan, person in charge of my dais n makeup cakap bley tambah pahar. so, i add on another 10 pahars with alas. pihak lelaki agak terkejut jugak la sebab banyak sangat kan. rezeki lebih, alhamdulillahh..hihi. tu pon ada mak sedara said dorg akan bagi masa kawen nanti. konpem i won’t buat my own hantaran banyak2 cos nanti mesti bertambah lagi kan? hahahaha.xde gambar close up hantarans sebab camera takde dengan i. my lil bro yg pegang. so, just a few pix jer dgn i. yg lain hv to wait for OP which i dunno when die akan bagi. but, after 2 weeks, i akan follow up, to ask about my album.

iena 046

hantaran yang warna pink,without pahar tu adalah hantaran i yang i tempah from k.yan. the theme is cute style. some people may think it’s too simple or too tacky,but i dun mind. because it suits me, n fits my theme. hey, it’s my ceremony kan, kene ikut selera i lah.

iena 045

that’s me, with some of the hantarans. x nampak sangat kan? hihi. so, that’s all la kot kisah hantaran. cume memang x sangka jumlahnya jadi banyak. before this, his uncle said northen people loves bagi hantaran banyak2. i memang x percaya. now i know, why jumlahnya jadi banyak. because most of us bermurah ati bagi hantaran when ada majlis macam ni.hihihihi

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers