my Friends

click2 laaaa

Friday, December 3, 2010

utang~

salam.. lama sayer menghilang kan. tibe2 takde ati nak buat any post. bolgwalking jer lebey. saya dah di tag oleh adik lea fareesya untuk kawaii contest tapi rasanya x sempat jugak nak buat post tu. huhu.. xde chance la nak dapat mp3 mashi maro yg super duper comel tu.hehehe. sayer berhutang entry kisah kawen k.wie, aktiviti kat MAHA and updates pasal majlis yang bakal berlangsung nanti. huh, banyak gak tu. memang xdapat nak jadi blogger tegar ni. memang x cukup tegar. hahaha..

2 comments:

  1. huhu..belum berkesempatan pergi MAHA... :( pergi tahun depan la kot...

    ReplyDelete
  2. alaa.. x sempat eh? MAHA sampai ahad ni tau. kalo nak senang, masuk ikut mardi

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers