my Friends

click2 laaaa

Monday, December 27, 2010

theme~

salam sayang semua! hm, pening nih. TOLONGGG! tak tau nak pakai tema per nih.huhuhu. at first i want midnight blue tu. reaaaallly shantekk. but now, on second thought, will it looks good on me? i mean, he takpe la, his skin color is fair enough untuk pakai apa jenis color pon. but me? my skin ni kan kegelapan malam. agak scared jugak la.huhu. i want my baju to be dis color. design die pon lawa but too shining for me. nanti nampak la lemak2 yang i cuba nak sembunyikan tuuu.. anyway, baju ni hasil rekaan zackhirwan ikhwan. kalo nak tengok lagi baju lawa2, click la link di atas ya. tu link facebook dia

154115_459162836529_651116529_5482867_5308804_n

and then, lepas google2, terjumpa pulak gambar ni..pon suke jugak. sebab contra sangat tau. tapi, kene pandai match la. kalo code color die tak kene, mesti tak lawa jadinya kan?

SONY DSC

pastu biler tengok gambar album seorang rakan kat facebook terjumpa plak gambar ni. midnight blue and yellow. but contoh baju ni rasanyer midnight blue with light brown. rasanyer la.. baru jer bercadang2 nak buat color ni, lain cket kan? hehehe

163655_449873357184_611782184_4977844_3482063_n

i think dis scheme membolehkan aku pakai baju midnight blue tu kot. putih, gold and a bit of midnight blue. ye ker? korang cakap la yer ek.hihihi

SONY DSC

and lastly, dis theme color pon saangatt nice!! brown and turqouise. suke lar!! nampak mewah kan?owh, shuuukenyerr!! owh, sayer dah pening.hihihi

22055_xl

so, how? mati la sayer..tema pon takde lagi. camner nak start yang lain kalo tema pon still tak decide lagi! hayyo! ok, back to work. bye semua! oh ya, gambar2 tu credit to google except yang sayer mention pemiliknya ya..

4 comments:

  1. kaler tu memang cantik.. :)

    nampak mewah...

    bila tarikh kawen? hehe...

    ReplyDelete
  2. hehe. kan? tapi kene btol tone color die la. kalo x, burok jadinya.hihihi tarikh kawen? hopefully somewhere around july. hihi

    ReplyDelete
  3. yayang,

    i sokong 200% mid nite blue!so cantik!!!

    ReplyDelete
  4. tu la, i confuse dah ni which color shud i choose. very shanteek kan? but agak cuak cket cos me dah tan, pakai midnite blue, kang orang nampak sama jer.hehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers