my Friends

click2 laaaa

Monday, December 27, 2010

marah!!

ok. aku agak marah nih. dah lama ku tahan. sebelum ni, bila aku bukaka page OP majlis tunang aku, ada gambar pengantin jer. siap pengantin yang majlisnya sama ari dengan majlis tunang ku juga telah di upload. so, i was thinking maybe sebab majlis aku cuma yang kecik ja, so tak masuk dalam features album. but tadi, masa aku bukak page dia, ada 3 keping gambar pertunangan yang diadakan pada 26 disember. baca btol2.. 26 DISEMBER!! seminggu lepas majlis aku dah upload dulu. maka darah aku agak mendidih la. aku tak kisah la kalau OP tu taknak letak gambar2 aku dalam features album. tapi, at least bagitau la bila aku boleh dapat my album tu sume. i pon bayar okeh! bukannya i mintak free pon. so, i wrote a comment kat album dia tanya about my pic. will update you guys later if dia reply back. ish, marah ni..

update: i wrote a comment on his album page and this is what he replied..

bengang

ok, the first and third comment was from me. i don’t want to reveal who my OP until i am sure he is the tak boleh harap type one. and i don’t know why i delete my own name too.my mind dah jadi sewel jap. hopefully he’ll keep his promise and produce nice pictures of me. maybe i’m too emotional. am i??

 

11 comments:

  1. huhu..sabor ye...lambat sket kot.

    ReplyDelete
  2. hasni, aku bley terima if dia lambat cket. yang aku geram tu, die tak bagi estimation time, 1month ker, 2month ker. masa tny die time abes majlis aku pon, die kate nanti die bagitau. not helpful at all kan? aku tau la, nak produce pic tu lambat sebab dorang ada banyak jobs, but be professional la. majlis yang seminggu lepas aku pon bley wujud dulu dalam album tu. ish! menguji kesabaran.. sush2, nnt aku amek ko jer la jadi OP aku. so, bli cepat2 DSLR ek. (motip, dah start melalut.hehehehe)

    ReplyDelete
  3. uih..lame nye dia simpan gambar..biasa kalau majlis tunang seminggu ke dua minggu da boleh dapat gambar..at least beberapa keping softcopy kan?kejar je dia tu..saba ye cik..

    ReplyDelete
  4. kan? tu yg agak bengang tu. memang nak kene kejar la ni. memang my majlis baru seminggu lepas tapi sebab die diam, of course la kene bising, btol tak? takpe, i'll wait till genap two weeks.if takde pape lagi, memang i g bising2 lagi kat dia. sabar2.. huhuhu. thanx anes for your support! :D

    ReplyDelete
  5. haha, aku jadi OP ko? aku budak baru belajar...hehe.

    bajet macam nak beli DSLR awal tahun depan, tapi duit tu dah terguna untuk bayar deposit rumah...caner tu...huhu.

    ReplyDelete
  6. hasni: hehehehe. xpe la budak baru blajar pon. dapat jadi pencetus second karier ko pon, ok gak kan? hihi..
    la, yer ker? dah terguna ek? em, xpe2, kalo camtu tengah thn la baru dapat bli.chayokk! hihihi

    ReplyDelete
  7. sabar dear...

    i pnya album tunang pun dapat dekat 2 bulan..huhuhuhu.. T______________T

    ReplyDelete
  8. dita: hah? 2 months! hasilnya buat you puas ati tak? kalau puas ati, i'm willing to wait la kot. huhuhu

    ReplyDelete
  9. heyya meow blogwalking.. :D

    dear..u suh ur partner je mintak ngan dia..maybe cos u girl kan, so dia juz xkisah sgt.. ni baru pic tunang, bukannyer wedding pic pon kan.. kasi tiaow satu.. hehe ;p


    meow~
    http://reneemeowwedding.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Renee Meow: heheeh. bijak gak idea tuh. kasi tiow sama dia.hahaha

    ReplyDelete
  11. yupp, pelik. normally depa upload ikut sequence. hope everything ok now...

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers