my Friends

click2 laaaa

Wednesday, December 22, 2010

engagement 18 disember full pix

salam semua.. arini cam malas nk review sangat.so, i letak gambar jer la ek..

p18-12-10_18.24 iena 010 iena 043 iena 044 iena 045 iena 053 iena 056 iena 057 iena 059 iena 063 iena 065 iena 073 iena 077

my pelamin is very simple sebab i tak nak nampak sarat. mungkin ada orang cakap bazir sewa pelamin, bagai, tapi saya langsung tak hias bilik, so digantikan la dengan pelamin. my theme is pink putih. memang mahukan dais tu warna pink and a lil bit of pink supaya baju saya nampak menyerlah.hihihi. and i told k.yan, i love mizz nina dais yg rendah tu. so, i think sebab tu k.yan hias dais sayer banyak di bahagian bawah. tapi agak sedih sebab masa majlis sarung cincin, lampu dais sayer terpadam sebab ada yang terlanggar plug tu. biler his family dah balik, baru sayer perasan lampu tak nyala.huhuhu. agak sedih gak la di ctu. my OP pon pelik kenapa takde lampu, tapi because of ramai sangat orang, die tak tau nak tanya kat sape..

my makeup plak, k.yan jugak yang make up kan. sepatutnya k.amy, adik k.yan yang make up kan but since something else came up, k.yan gantikan. she did asked me, nak yang macam mana and suggest to smokey eyes. bila pikir balik, nikah nanti sure nak nampak natural kan, so branikan diri makeup heavy kat mata.hihihi. k.yan buat pink purple for my eyes and she did a cukur a bit my kening. i hopes my kening will grow up fast sebab rasa sekarang ni macam sangat nipis plak. i love threading more than cukur..huhuhu. and i did ask k.yan buat slimming effect memandangkan i wayyy too chubby. hahaha!! padan muka ko, makan tak beringat kan? hehehe.  tapi, i x pakai fake eyelashes even k.yan asked me too sebab rasanya my own eyelashes dah ckup ok. :p ada my friend yang cakap muka i jadik macam barbie, de yang cakap macam salwa abd rahman. hahahaha!! my opinion, i rasa makeup tu sangat tebal. almaklum la, tak biase makeup tebal2 nih, tapi dalam gambar,looks okay kan?? okay ker? hihihi.. sape2 b2b yang nak gunakan khidmat k.yan, can contact me. nanti i bagi her phone number and facebook skali. butik dorang kat butterworth, p.pinang..

tentang baju pulak, as i told before, tempah kat kimie kajang. shud i stated here berapa upahnya? em, tak perlu kowt. just leave your email kalo nak tau pape ek..hihihi. kainnyer pulak bli 1 set kat jakel.. 4m beaded chiffon color orange peachy, 4m satin lining color pink. baju tu, i pakai just nice jer even rasanya i did gain weight since last fitting. memang dah pesan kat k.ina suh buat loose cket knowing me y

ang sangat suka makan kan? hahahaha. and jahitannya pon kemas la. and my baju tu siap tak sampai sebulan pon walaupon tengah musim orang menempah baju kawen. even k.yan pon puji jahitan baju tu. hihihi

ha, amek ko. kate tak nak review kan? review jugak tuh..hahahaha!! nanti akan review pasal perjalanan majlis plak ye. till then, lots of love!! XOXO

7 comments:

  1. simple but sweet... :)

    kaler pink tu cantik... :)

    ReplyDelete
  2. hihi.. memang la pink tu lawa. hahaha!! eh, alwa header yg kamu buatkan utk dd. nakkk!! ahahahaha

    ReplyDelete
  3. congrats dear!! dah bertunang! wee...syok!!hehe dh dpt title baru

    ReplyDelete
  4. ngee.. tenkiu lala!! alhamdulillah.. syiokk jugak la.ops! terlebih suda.hihihi

    ReplyDelete
  5. hehe, nk kawen nnt, lagi excited kot. macam lala!hehe vee isi eh alamat. maner tau ada rezeki dtg kenduri lala!hehe

    ReplyDelete
  6. hehehe!! panik jap sebab x prepare pape lagi. hihihi. wah, lala mesti tengah jadi bridezilla nih.hihi

    ReplyDelete
  7. cuak gak dear.. sebulan lebih ja lagi..dup dap dup dap nih!hehe tapi excited still!hehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers