my Friends

click2 laaaa

Wednesday, December 22, 2010

prewedding shoot~

okies, ni masa aku berangan2 la ek. since me dengan him tak dapat bergambar bersama during our engagement ceremony because of tradition even though i dah amek pelamin lawa2, so i teringin nak amek prewedding shhot. and masa google untuk tengok2 photog yg menarik perhatian, terjumpa collection gambar ni dari web ini..nasirzin.. klasik! i likeee!! lagi pon penang kan banyak historic building. cuma terpikir, i pakai tudung, will i look gorgeous wearing kebaya nyonya? hm…

hm, nk layan gambar lain, sila klik link kat atas tu ek. ok, tata!

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers