my Friends

click2 laaaa

Tuesday, February 28, 2012

adjusting..

Assalam semua

sorry, menyepi. still adjusting. sebabnya vee baru berpindah opis. bukan tukar keje, cuma pindah opis ja. balik ke bangunan HQ..

masa vee mula2 keje sini dulu, vee kat bangunan HQ. pastu pindah ke pulau. now, i’m back to my old place. tempat yang sama masa vee mula-mula keje dulu. tapi, environment yang berlainan. ramai kawan2 yang seangkatan vee dah tak keje sini. kiri kanan meja vee takde orang. memang kera sumbang la aku jawabnyer.

dari segi kemudahan, memang la kat sini suma ada. tak payah nak minum air water cooler yang filternye tak pernah bertukar. ATM pon dekat. convenient store pon dekat.  tak payah nak bau orang isap2 rokok. arini ari ketiga kat sini. semalam balik, meamng terus tido jer. penat gila rasa badan. nak kata keje banyak, i don’t think so. rasanya kerusi vee ni kot. nak tau tak kerusi vee skang camna? lebih kurang macam gambo kat bawah ni. bezanya belakang dia tu tinggi cket and grey color.

bukanla nak demand ke ape. kalo i tak preggy, i don’t mind. masalahnyer skang, sejak dok sini, cepat benar sakit pinggang. kaki pon start cramp tak tentu pasal. ye la, perut dah besar kan, slah cket jer, cepat la sakitnya. nak complaint, tapi i rasa takde gunanya. sebab opis i memang takde bajet pon if nak mintak anything. tambah lagi i nih kuli bawahan jer kan. hm….

2 comments:

  1. bawak la bantal kecik pegi office...hehet

    ReplyDelete
  2. nana: hehe. memang ado bantal kecik. tapi tak muat nak letak, asyik nak jatuh jer sebab armrest pon xde. i plak tak reti dok diam. hehehe

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers