my Friends

click2 laaaa

Thursday, February 2, 2012

Happy birthday to you! happy besday to u! happy happy happy besday! happy besday to u!

Assalam darls!

arini besday dak tecik neyh.. dak tecik yang tak tecik dah..

|

|

|

|

|

happy besday cayanggg! dah genap setahun dah umo die. dah big boy dah rupenyer ek. hehe. nak buat kenduri wetfood, shirou ni tak gemar sangat wetfood. weekend nanti, mami bawak p taman, jalan2 ek. taman bawah umah tu jer. hehehe

7 comments:

  1. ngeee..i rasa dia tau la arini besday dia sebab pagi tadi dia sangat behave :D

    ReplyDelete
  2. hhiiii..geram je tgok kucing ni..hepi besday jugak...heheee

    ReplyDelete
  3. thank you auntie sue!time ni, shaye tengah lepak atas cabinet dapur yang tinggggggi sangat tu -> on behalf shirou. hehe

    ReplyDelete
  4. dear..i br nk publish ur comment kt blog i,tp error ni appeared The comment doesn't exist or no longer exists...sedih..sob3..btw,epy bday tk ur sweetie little cat

    ReplyDelete
  5. heee...comelnyaa...eppy besday shirou..

    btw salam kenal sis...miza b2b be here...nak cari ilham wed prep..=)
    jom tukar link..miza dah folo sis..folo me back ya..=)

    http://lildrwalimah.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. iedayah: la, ye ker? seingat i, i takde delete any comment pon.aneh ni.huhuhu. xpe2, namo sedih ek. nanti i mengomel kat blog u lagik ya :)

    mrs irmidrza: thank you sis! shirou dah big boy! hehe -> said shirou :) i dah folo u back dear. happy preparing! :)

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers