my Friends

click2 laaaa

Monday, February 6, 2012

cuti2 buat apa?

assalam semua!

camner ngan holiday korang?ari sabtu i p mines, tengok wayang sambil jalan2 cuci mata. sebenarnya nak g opis i, amek charger phone yang tertinggal. dah dekat ngan mines, singgah jer la. hehe. no pic sebab phone i padam terus sebab bateri flat.konon2 nak g kejap jer tapi bile sampai umah, malam jugak. hehe. pastu i beli another leash, sebab nak bawak dak 2 ekor ni g jenjalan kat playground bawah rumah ni.  beli satu jer sebab dah ade dah satu. dah sampai rummah, cari la mana leash yang dah ade tu. rupenyer i tertinggal kat bilik lama. huhuhuhu. cian dak2 ni takd apat turun bawah. minggu depan la jawabnyer..huhuhu. oh ye, mines dah de tutti fruiti ya. tapi flavour cookies n cream nan hadooo. huhuhu. sentap i tau. tapau kek secret bawak balik gara2 rasa mau makan. ngeeee

semalam plak, pergi umah mertua. ada sedara dari johor datang melawat. makan tengahari n makan malam kat sana. mak mertua masak ketam masak lemak! bestnyer! dapat makan cket pon dah rasa puas dah. tak tau la ni kategori mengidam ke teringin. before balik, mak mertua tapaukan lauk. banyak jugak la. untuk makan lunch arini. alhamdulillah..hehehe

pagi ni plak, i mengemas baju2 yang dah lama dok dalam kotak tuh. muahaha!! lama gila dah pindah, i rotate baju yang ada jer. malas sungguh nak mengemas. so, skang cupboard tu dah de isi ngan baju2 i ngan hubby. tapi banyak lagi tak berkemas sebenarnya.. hadoi la. nak wat camno, skang ni buat keje cket jer rasa cepat gila nak mengah. kaki kiri plak dah start nak tarik menkarung malam2. korang tau tak tarik menkarung tu ape? macam cramp la. tapi for me, jadi kat tapak kaki jer. padahal tido dah pakai stokin, pakai selimut dah..hmm..pastu kan, bila nak tido pon satu hal juugak. bila terlentang, pinggang i sakit sebab baby tekan kan. bila mengiring, baby lak men bola. baby tersepit ke ek? konpius btol.. oh ya, i dah 27weeks skang. dah nak masuk 7 bulan dah. macam dah tak lama dahni. kene start usha barang baby dahni. atleast penuhkan beg i n beg baby yg nak bawak p spital dulu kan? just in case..

No comments:

Post a Comment

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers