my Friends

click2 laaaa

Sunday, February 26, 2012

Excited!!!!

Assalam. Tengah check balik list. Tadi main amek jer mana yang nampak comel.sume ponnnn comel. Hehe. Excited! 1st time shopping baju baby :))



Banyak color safe jer,putih. Hehe. De lg yg blom snap such as receiving blankets, washcloth. Amboi2, suma.pon nak amek gambar. Jakun sungguh kan? Hehe

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. eh u dh 30weeks br ni shopping baju ke? waaaaa so cool mom! hehe. bagus gak lmbt2 kan.i xbeli lg sbb xtau gender.just amik feel beli sepasang sarung tgn n kaki je.kekekeke

    ReplyDelete
  2. lisa: yesss!! i baru nak shopping. kesian baby i kann. mak dia slumber jer. hehe. tak bagus gak sebenarnya sebab sedebuk kne bayar. tapi, memang rambang mata tadi. hehe

    ReplyDelete
  3. tak jakun sbb semua mommy to be mg akn wt mende yg sama sbb kte sgt eksaited! hehehe.

    ReplyDelete
  4. sonok shopping barang baby..ai suker..:)

    ReplyDelete
  5. yatie: hikhikhik. tu ar, i snap suma stuff yg i beli. tapi nak post kat cni, malu ar plak. hehehe

    aty: yesss!!best gila rupanya! time nak bayar jer, cam nak nangis sebab mahal. seb baek, mostly i bli saiz bsar dari newborn. bley pakai lama cket. hehehe

    ReplyDelete
  6. i cramp kaki sbb tiga hari shopping kat KL...haha

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers