my Friends

click2 laaaa

Wednesday, February 8, 2012

Kaki cramp..camne?

Assalam semua..

Dua tiga hari ni,kaki kiri vee asyik nak cramp je. Tapi kat tapak kaki je,tak sampai betis. Padahal dah pakai stokin dua lapis dah..



Tu pon tak jalan jugak. Semalam tido,kaki letak atas bantal,kurang cket la. Tapi still rasa unsur-unsur nak cramp. Nak wat camne lagi ek? Huhuhu

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. saye suker letak minyak telon kat tapak kaki sebelum tidor..ok sikit kot..:)

    ReplyDelete
  2. rendam air suam pun ok. tak sangka vee dh 7 bulan eh. lama tak tgk blog vee!

    ReplyDelete
  3. sblm pakai stokin tu biasakan urut tapak kaki dgn minyak angin :)

    ReplyDelete
  4. urut2 dengan minyak pun bleh yang :)

    ReplyDelete
  5. aty_fared: minyak telon? i takde minyak tu. kene p cari la nih. huhuhu

    dulu gadis, kini mama: rendam air suam ek? nanti i buat. tapi memang mandi air panas pon even siang2 ari. huhu. tu la, cepat jer 7 bulan dah kan. cuakk.huhu

    nana & amal: ok, kene rajin urut la jawabnyer kan. nak suh dak 2 ekor tu la tolong urut. agak2 boleh tak? ngeeeee

    ReplyDelete
  6. cut salt, more water. should help.

    ReplyDelete
  7. kaklong: will do that. tq! tapi kan, penat woo minum air banyak2, nak kena ulang p toilet slalu

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers