my Friends

click2 laaaa

Monday, February 13, 2012

nak g jumpa ke tak?

assalam semua!

vee kat opis skang. i dunno monday blues or what. tapi memang malas gila. pagi tadi, pas mandi, terus p minum air juice. cket ja pon. then drive datang opis. sampai kat opis, dah duduk, tiba2 rasa macam duniaku berpusing balik. tangan and kaki dah berpeluh tapi tak sejuk macam before. cepat2 buat air milo and makan biskut. dah rasa ok cket, baru kuar p beli makanan skali ngan air sirap. my question is, vee nak p kat doctor, tapi nak cakap apa? sebab skang pas makan, vee dah rasa ok. dah tak nampak pusing2 dah. kang doc cakap vee menipu nak mc plak. camner ek? sabtu ahad, xde plak rasa camni. maybe sebab dok makan jer 24 jam kot. makan plak sume manis2 ja. so, camner ek? nak g jumpa doc ke tak? hurmmmm

8 comments:

  1. wa hari2 memag sakit kepala... so bile dah biasa ni buat tak tau sahaja... nnti bile checkup baru ckp ngan doktor...

    Awk sama ngan kite lah... kite 1MAy2012 insaallah

    ReplyDelete
  2. ye ker? memang normal ye kalo dah masuk 3rd trimester? next checkup rabu ni, baru nak tanya doc..memang biase ek nampak dunia sekeliling macam ombak? huhuhu. eh, due date kte dekat2x! wa tak cuak ker? dah nak dekat dah ni. hehe

    ReplyDelete
  3. i rse u kna mkn dulu b4 kerja/buat kerja2 berat coz utk bg u energy...tp kalau jmpe doc pn apa slhnye, cerita je la apa mslh u...hehe

    ReplyDelete
  4. su kalau makan manis kompem pening pas tu..risau

    ReplyDelete
  5. nana: means i kena bangun lagi awal la, utk makan dlu kat umah. huhuhu. i sayang nak tinggal my comfy bed awal2 pagi. muahahaha

    sue: camtu plak ek? hm..at first, takut jugak nak mkn manis2 byk sangat. tapi sebabkan pale rasa weng, i telan jer. ice cream la, coklat la, jus la. pastu, ok plak. hehe

    ReplyDelete
  6. i pun kalau nk jumpa doktor bgtau yg i sakit perut, sakit dada tak tau nk describe camne. haha. ala vee, u cakap ng doktor yg u rasa nk pitam.

    ReplyDelete
  7. Could be blood pressure? When my pressure plummets, that happens. Macam tripping acid / lsd camtu kan.. semua pusing. Bagitau Dr Idris.

    If eating helps, makan. Maybe not just sugar, it gives a temporary high pastu crash. Makan low GI stuff tgk camna.. Whole grains, wheat bread, brown rice, vegetables etc. Might help, i didn't get that in my 3rd trimester. Earlier with the twins, major pusing and kepala nak pecah.. but that was hormones. Double check with Dr Idris just to be sure

    ReplyDelete
  8. etty: kan? fail gila bab2 nak describe neyh. hehehe

    kaklong: ntahla, going to ask Dr Idris rabu neyh.. pelik jugak cos tak pernah jadi camni. ke my body tak cukup nutrien sbnrnyer..hmmmm

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers