my Friends

click2 laaaa

Friday, October 5, 2012

jom investigate JoM!

Assalam semua,

Asyik cakap pasal hussein je. kesian anak sulung and tengahku.hehehe.gambar ni dah berminggu2 dah, tapi still kelakar for me.. bukannya food dorang takde, tapi dorang pelik tengok i letak laundry bag atas foodbag dorang.time to investigate!


smokey: pe ni shirou? macam lawa jer!
shirou: tu la, macam menarik jer. jap2, nak tengok apa ada dalam


smokey:shirou! cepat kluar! mami dah NAMPAK!abes la kiteeeeeeeeeeee
shirou tarik kepala sambil laundry bag jatuh sekali.gedebukk!
 shirou: macam2 bau kat sini. bau daddy ada, bau mami ada, bau hussein pon ada. buat kubu, okay gak nih!
smokey:kubu?? cantekk.mami buat tak tau ja, bley main la nihhhh
 after that, i terus capai laundry bag and simpan dalam bilik. ternganga dua2 ekoq! hahahaha
padan muka.sibuk je suma benda nak main.hikhikhik

aikkk! terselit jugak budak tecik nih.hikhikhik. muka tengah investigate bee :D



5 comments:

  1. hehehe..
    kan..suka kan tengok bila diorang menyibuk..
    sumer nak amik tau..

    ReplyDelete
  2. haahahaa.i suke bl kucing tgh kepoci mcm tu...klu dorg tgh gitu,i suke sergah....msti tlompat punye la...comellll.....

    ReplyDelete
  3. Hahahahhaha lawak2... Nnt hussien dah ada bff la... Shirou n smoky kna standby la nk dpt bff hehhee

    ReplyDelete
  4. heheh..kucing ni memang macam2 perangai..kekadng derang macam kanak2 jer kan..;P

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers