my Friends

click2 laaaa

Wednesday, October 17, 2012

Seiras sungguh!

Assalam semua,

pic cilok dari fb hubby :D

Ini gambar family hubby masa dia kecik. with arwah Abah. i memang tak pernah jumpa arwah sebab masa i kenal hubby, arwah memang dah takde. but, i selalu dengar story pasal Arwah Abah. sebenarnya yang menarik perhatian i pasal gambar ni adalah hubby. sebabnya dalam pic ni, muka hussein adalah sangat seiras dengan hubby okehhhh. sentap i! huhuhu. Husseinnnn. tiba2 macam emroyan plak. hahahaha! okeh, stop melalut. tu je nak cakap. daaaaaa :D



4 comments:

  1. hahahaha...seiras babe.i tgok pic pn trus noted..eh eh mcm hussein

    hahaha.jgnla meroyan.tgu 2nd baby,kali ni copy paste u plak k.hihihhi

    ReplyDelete
  2. A'ah la vee, nmpk sgt hussien nye tu..serupa betul..

    ReplyDelete
  3. confirm besar nnti muka mcm papa dia! haha

    ReplyDelete
  4. vee: huhuhuhu! 2nd baby pleaseeeeee!awww, seriau bersalin pon tak ilang lagik camno mau 2nd baby. kalo preggy je, takyah bersalin, bley? :p

    cheyan: kannnnnn.semalam i tengok album lama, lagi laaa sama. i mean air muka tu sama.kalo features, de lain cket la

    nana: alaaaaaa, nak la muka mak diaaa.camno? camno? camno?

    ReplyDelete

My Pre Wedding Date

Smokey's birthday

PitaPata Cat tickers

Shirou's birthday

PitaPata Cat tickers